Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 17 November 2010

Salam Aidiladha



Salam AidilAdha buat semua teman maya di sini.. Buat teman2 yg pulang ke kg halaman tu.. berhati2 dijalan raya, dan di masa saja berada.. Jangan makan daging banyak sangat tau! tak elok utk kesihatan.. ehehe.. cam jeles jer bunyi nyer tu.. =P.. Tak la.. sy tak jeles pung.. yerla daging tu kat tinggi kolestrol.. apa2 yg banyak lemak & kolestrol tu kurangkan la pengambilannya.. sayangi la kesihatan anda..ecewahh!! tengok2 ai yg makan banyak.. hahahaha..



Pohon maaf dipinta andai ada yg terguris hati dan perasaan.. yer la kdg tak sedar yg penulisan disini mungkin menyentuh sensitiviti kawan2 tanpa sedar.. Mungkin ada komen2 yg mungkin buat kawan2 tak selesa.. Maafkan la sy ye.. 



Ada sapa2 yg terlibat dengan ibadah korban kali ni?? Alhamdulillah.. moga diberkati olehNya.. Sy sedih gak ni sbb tahun ni ayah sy wat ibadah Qurban tapi sy baru tahu semalam..huhu.. Tak dapat la nak menikmati kemeriahannya.. =(




Note:Jangan lupa pastikan umah dalam keadaan selamat sebelum ditinggalkan ye.. dan kenderaan juga telah pun di service sebelum membuat perjalanan yg jauh..dan pastikan empunya badan dalam keadaan sihat sebelum memandu.. ;D





9 Ulasan:

Fieza79 said...

Salam Aidiladha buat Ena sekuarga...

lmbat singgah sini...byk keroje...hehe.

Redbloodsnow said...

salam aidiladha kak E! :)

eT said...

selama Aidiladha...

take care...:)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Akak, selamat hari raya jugak...

Jangan sedih2 ok...

Sama la, take care walau di mana berada...

baincardin said...

Selamat Menyambut Aidiladha!!!~ ^_^

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

salam AidilAdha saya ucapkan untuk akak sekuarga...

rynas said...

salam Aidiladha yer..moga gembira selalu

ardinihumaira said...

salam aidiladha :)

aiDieNa said...

Wah.. panjangnya wasiat tuan rumah.. heheh.. Selamat Hari Raya Aidiladha buat Ena sekeluarga..