Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 5 November 2010

Ruginya Tak Dapat Tapi Demi Mu.. Pasrah Ajer La...



Salam..


^_^


Pagi yg dingin.. cuaca pun nak kata mendung pun tak jugak.. Mentari pagi pun dah memunculkan diri.. Kalau la dapat nikmati saat sunset tu mula nak kuar kan!.. wahhhhhhhhhh.. bestnyerr.. lama sungguh tak nikmatinya..(rindunya pada Langkawi) Dapat pulak duk kat tepi pantai sambil ditiup hembusan angin..fuhhhhhhhhhh.. nikmatnyaaa.. "Kenangan yg lama menjelma.. Ingatan ku padamu menyala2".. hehehe.. sempat lagi tu =P


Tapi hanya nikmati dalam khayalan & kenangan lama saja la nampaknya.. Mrmm.. ada dah mulakan perjalanan pagi ni utk memenuhi cuti sempena Deepavali hari ni??? Wahhhhh.. syoknya... Kami???? mrmm.. pada mulanya ada juga plan nak keluar penuhi cuti umum ni, sayangnya kesihatan anak2 tak mengizinkan kami nampaknya.. huhu.. 


Kebetulan huby juga free hari ni sbb esok huby dah kije balik.. alahai... rugi rugi rugi.. kesempatan & peluang yg ada tak dapat dipenuhi dengan aktiviti keluarga yg menarik.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ops!! sy yg over!! hahahaha.. yerla.. asyik terperuk je kat umah tiap kali weekend kan! Mrmm.. I Pasrahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh you... tapi saje je nak bebel kat sini.. =P




Note: Pg tadi lg sekali huby bawak irfan p Hospital pulak utk amik neb, tapi sama juga seperti malam tadi.. Tapi kali ni memg langsung tak dapat amik.. hadoiyaiiii!!.. Hanya bergantung pd ubat makan semata2 nampaknya.. Si Irfan pulak susah nak di kawal.. Yerla budak tengah aktif, camer nak suh duk diam kan!.. 



5 Ulasan:

Redbloodsnow said...

morning kak E!
best jer uols cuti arini
zie lak...kerja ah.sobsob

rynas said...

tak perlah Ena berkorban demi anak-anak

mzhany said...

ha ena duduk rumah je la, anak xseha tkan...xper beraktiviti di rumah

umialya said...

aper yg pntg, irfan sihat

Mama Hanim said...

demi anak, ibu bapa sanggup bt apa saja kan.. semoga irfan cpt sihat..