Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 10 November 2010

Rindunya....


Hehehe..

tetiba terjumpa gambo ni kat lappy huby ni.. harus la amik cepat2.. ngeee..
tak mau bebel pun.. just nak abadi kan gambo si irfan time baby dulu je.. ;D



alorrrrrr.. cute nye anak ummi nie.. heheh.. jgn marah ye.. tak salah puji anak sendiri kan!



&




Ni irfan tengah tongkat dagu nie.. alahai.. i loikeeee!!



Note: Bila tengok gambar anak2 time baby terasa nak ada baby kecik la pulak.. hik hik hik



16 Ulasan:

CT said...

comelnya..............

ardinihumaira said...

comelnye dia..
kejap je dah besar kan :D

ana said...

hah apa lagi...cepat la tambah baby baru.

ciK mOt (",) said...

merahnya bibir irfan...
time flies....

kakpah said...

memang cute pun..
ala ena.. muda lagi. boleh kilang banyak lagi tu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comellllllllllllllllllllllllllll geram tgk!

cepatla2 mek na..buat baby baruu..ngeee

~~*Lady Salwa*~~ said...

shomelnya irfan... tu la, rindu je kan zaman anak2 baby dulu...

**apa lagi, proceed la... hehe

Zezebel said...

Comelnya. rasa macam nak cubit-cubit jer pipi dia. Tolong cubit pipi dia untuk saya boleh? Hehehehe....

Redbloodsnow said...

EEE..COMEL NYER IRFAN TIME BBY KAK EEEEEE. MUKE BOLAT²..HEHE. CUTE AH!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya allah comeynya kak...merah betoi mulut dia..geram eida tengok...

MAMASYAZA said...

mmg comel...gerammm sgtttt
betul tu, baru2 ni time banjir, anak sedara akak, umo 6 bulan stay kat umah. sronok sgt tgk time dia sleep, tetiba teringin lak nak ada baby......hehehe

MrS. F!zA said...

indah sungguh kurniaan-NYA

comelsss sangat irfan msa tecik!

Adlina Husaini said...

alhamdulillah..allah kurniakan anak sesempurna ifran ^_^

semoga besar nanti jgn lupa berbakti pada mak ayah ye sayang

Mama Hanim said...

cute sgt irfan ni..geram je tgk..

zura@iwan said...

sgt cute...geram ngn bb....

aiDieNa said...

Apa salahnya.. memang comel pong! Haa apa lagie.. tanda dah ada.. cepat lar kasik Irfan adik.. hehehe