Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 4 November 2010

Pulut Kuning Dan Bakso Yg Menawan Kabu



Dah jam 12.00 ni perut krok kreekkk krokk krekk.. laporrr balik dahhh.. tadi bekpes ngan roti canai sekeping.. Adeihh!! ni tak suka ni.. tak nyempat dah berkeroncong semula.. mrmmm




~ Pulut Kuning Bersama Rendang Ayam ~


Lapor pulak tengok pulut kuning cam gambo kat ateh tu.. sedap!! heheh.. Sedap bg yg suka dan tak de masalah ngan pulut la kan!. ngeeee...
Bila erk makan pulut kuning ni? lupa pulak ari apa tapi this week jugak la.. ari senin kot! =P



&






~ Sup Bakso ~



Ni menu tengahari semalam tau!.. dulu sy tak pandai makanggg bakso, tapi sejak dapat makan yg sedap terus jatuh cinta gituw! hahaha.. lunch semalam kami makan kat CM lagi.. Ni pon dorang ajak p CM lagi.. Yerla kat sane banyak pilihan, kalo kat kantin tu itu jugak la menunya hari2.. jemu weyh! Sy memg pesen tok leh makan lauk yg sama tiap hari kecuali LAKSA! hahahah.. yg lauk2 tu memg cepat jemu.. 



Korang suka tak makanggg bakso???



Note: Ingat nak p tido je kat surau tapi perut ni dok menyanyi je.. so, kena p makang jugak la.. 



13 Ulasan:

~aSHa~ said...

lama tak pekena sup bakso tu...

ana said...

pernah makan..ok la. ari tu makan dgn suun yg warna biru...gile punya jakun. rupanya kat indon memang pki suun biru tu!

ita cutevirus said...

yeee!!! saya juga tak jemu makan laksa!!!

ena, rindu la ngan laksa kt padang matsirat tu...

LYaFRINA said...

ermmmmm.
i like baksoooooo

Redbloodsnow said...

arghhh!!! jeless! zie lom pnah merasa bakso okeh! ngidammm kak EEEEEEEEEEEEE...akak nih :(..hehe

Ietams said...

bakso memang sedap

nieda said...

tak penah lagi mkn bakso..boleh cuba nanti

Fieza79 said...

dua2 suka makan...faberet..!
kalu kena bakso yg pedass lg maveles...

chugie said...

uwwa... menu2 tu buat sy nk menangis je.. sebab sekarang ni saya sangat2 suka dengan makanan!!

ardinihumaira said...

akak nape tak suapkan dni sket. uuuhuuu dni hari ni tak makan pape lagi... khatamkan bw sobsss

aiDieNa said...

Bakso.. suker.. laksa pon suker.. pendek kata.. panjang terdiam nak kata apa.. hehehehhhh ;)

hajarus said...

hajar sker bakso tp paling sker laksa cam akak.. makan berulang kali pun xpernah jemu.. hehehe... :)

Nana said...

sedapnye dua2 saya suka..pulut kuning tu dulu2 mak selalu buat itme khatam quran anta kt umah makcik ajar ngaji hehehe