Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 27 November 2010

Ngah Masak Pun Leh Ngadap Lappy..


Salam... 


Eh! korang dah tido ker? awalnya.. baru kul berapa ni? ehehehhe.. banyak la kamu punyer awal tu dak ena.. skrg pukul 12.10 malam bukan tengahari... ishhh!! dah tak tahu beza siang or malam ker ena? ish ish ish... siannya.. naper la sampai mcm tu sekali kan!.. =P


Sebenarnya tak de plan pun nak ngadap pc nie.. sbb mata dah tersangat mengantuk.. masalahnya tengah masak air ni... tetiba air panas dah kehabisan pulak.. jd utk mengelakkan air yang penuh jadi kering atas dapur tu gara2 terlena dek mata yg dak tak berapa nak bukak nie..kena la ngadap pc nie.. jengah apa yg patut.. ;D


K la.. cam dah masak jer air tu.. 


Daaaaaaaaaaaaaaaaa... 




Note: Thanks buat kawan2 yg dah leave comment utk entry yg tadi.. sayang korang.. Muahhhhh!! ^_^




9 Ulasan:

eMMe said...

Ena masak atas dapur gas ke? gune whistle keetle nnt dia jerit, mesti sedar punye...
ehem!ehem! Ena, dah ada vote sesape ke? kalo lom ade pilih sesape, sudilah kiranya Ena vote mE hehehe...

~aSHa~ said...

sekurang2nye...blog membantu ena memasak..eheheh

Rizziela said...

Amboi..sempat lagi layan blosg sementera nak tunggu air masak kan

yunz_02 said...

ena!! anda telah di tag utk join contest! sila visit blog yun.. :D

yunz_02 said...

psst : pc ni lembab giler tu pasal komen kt sini sb shoutbox x appear. tensi jek huhu..

Mama Hanim said...

ohhh, dh bleh bt peribahasa tu ena.. sambil masak air layan blog..hehe..

chugie said...

ena, dh jauh2 malam pun still leh masak ayor ke? esok kan masih ade?:D

ana said...

amboi sempat lg tu

ardinihumaira said...

hehe.. bagus akak ni menggunakan masa dengan sepenuhnya :D