Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 18 November 2010

Nasib Baik Tak Bawak




Mrmm.. nasib baik tak bawak dak irfan ke sini tadikk.. kalo tak haru gak la.. sbb tiba2 ada kijer urgent nak kena buat.. yg ada kat unit sy nie cuma 2 org jer.. pastu, awal2 pg sy sorang jek.. yg lain masuk 8.30.. so, bila ada mende urgent, sy yg dok terconggok awal ni la yg kena buat kan!.. 2nd boss (KPSU) cuti, tapi bos besar (SUB) ada.. so, kalau la sy bawak dak irfan tadi.. haru gak sbb irfan tu nak berkepit jer dier kijenya kalo tak de kakak.. camner nak buat yg urgent tu.. sbb kena naik turun.. p  sana sini.. Tapi skrg yg urgent tu dah settle dah.. tinggal yg kije sy yg hakiki jekk.. tu pun sikit jekk.. eh! yg manual lom buat lagi.. tapi tak pe yg tu leh wat sambil BW... wahahahahha.. Biasalah.. janji kijer siap kan!.. ;D




irfan si idung kembang.. ekekekkeke.. kembang pun kembang la dik, janji sihat kan!..


Note: saja tempek gambo si bulat ni.. ;D




9 Ulasan:

Dilla Ady said...

eh sebelum nih ena penah bwk anak2 ke opis ke?

camne nk wat keje ye, diorang tak kaco?

slamat ari raye ena!

Ena said...

Dilla,

memg tak pernah bawak pun.. tapi sbb tadi pk terpaksa bawak tu yg redha je tadi.. tapi kakak memg plan nak tinggai je kat SIL sbb susah nak control dua2.. si adik ok lagi kalo dia sorang2 je ada.. kebetulan memg ramai yg berduti arini.. tu yg nak bawak.. tapi nasib baik tak bawak.. kangg jenuh dengan suara irfan wat konsert kat lam nie.. hehe

yunz_02 said...

hehe.. yun ni nasib baik duk site. so easy peasy sket. kalau xde siapa babysit adre so kne bwk ke ofc la.. anyway.. hari ni semuanya dtg lmbt huhu.. nk amek cuti mcm dh sipi² nk habis..

Ena said...

yun,
tu la kan.. ada je yg nasib baik tu.. kalo tak yg sipi2 u pun jalan terus.. huhu

rATu kEBaYA said...

nasib tak bawak ye..

ita cutevirus said...

huhuhuhu...
kalo bawak parah!!

Redbloodsnow said...

HAHA...NASIB BAIK X BAWA KAN KAK E..KLO TIDAK...HEHE :p IRFAN COMEL NAH AH. MUKE SGT BOLAT OOO...HEHE

aiDieNa said...

Hmmm.. akak pon dah 2.. 3 kali bawak bebudak nie datang opis.. tapi dah makin besar makin nakal.. takut tak terjaga..

Na.. kembang² tu lar pooojaannn hatimu.. hehehe

mamalieyna said...

bleh je ek kalau bwk anak g opis..tmpt eina cannot la kecuali kalau weekend kalau trpksa kerja, or kalau time rehat diorang singgah sat, bleh la..tapiiii..rasanya tak bleh wat kerja kalau anak ada disisi.huhu,,