Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 22 November 2010

Entry Makanan Tiada Untuk Kali Ni



ahahahhahahha...  
gelak sendiri tengok tajuk tu.. tapi memg betul pong..



Nak lari sikit dari entry yg selalunya mesti entry makan2 je bila lunch kat umah ni kan!.. hehehe.. nak tayang gambo masa p SINI ari Jumaat aritu.. Walaupun penginapannya biasa2 aje.. boleh la.. dok bayor sekupang pong... so, terima je la seadanya.. ;D.. kalo nok dok sedap2.. kena la cari, booking & bayar sendiri.. =P



cerr tengok lampu tu.. wakakakkaka.. dah senget weyh!! haipp! tak baik kutuk.. kata free.. hahahah.. cakap kat diri sendiri.. =P




Sudut ni.. harus la snap.. bekalan utk semalamanggg jekkk.. tapi ada lagi dok lam bonet kete.. hahahaha.. 



Ni kije 2 beradik ni.. landing terus... sebaik masuk ;D
Baru nampak kakak ni senyum... ha.. kan manis.. heheh








&







Rasanya 2 beradik tu tido ker???? hrmmmm.. tak de maknanya nak tido budak2 nie.. awal lg pong... baru pukul 10.30 lebih rasanya.. ke 11.. ngeh ngeh ngeh..





eh silap bukan yg nie..




Tapi yg nie...




Dok berebut mende hok ada sebutir je nie.. adeihhh la.. sakit paler ummi.. dok kire doh kat maner pong.. berebut tu memg kijer 2 beradik nie.. adeihhhh!!





Note: Bersambung... Nak p makanggg.. Laporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!






13 Ulasan:

LYaFRINA said...

ok jer.. y penting memori tu....
hehehee.. suka tgk gelagat anis & irfan tu... sape menang ena??

..nOj.. said...

banyak nye bekalan makanan utk semalam. meriah betul

ciK mOt ©™ said...

beselah ena...menda hok sutir la nak rebut gop pung...hehehe

~Siti Hajar~ said...

byknyer mknan ringan, syok la 2 badik tu..hehe

Irfan bambam sggh kan? kak Anis pun dah nmpk chubby sikit, suke tgk! anak2 sy ni mkin kurus cekeding je..huhu

Redbloodsnow said...

hehe..a'ah ler senget :P
alaa..janji hado. free kan? hikss

chugie said...

x kisah lah camne pun tpt tu, janji free kan? n selesa tuk tidor n tukar pakaian.. n the most important is, happy!

Ena said...

Lya,

kompem la kakak yg menang.. huhu.. tak nak neralah itu olang.. hu3x..


noj,
hahhaha.. dah kojernyer melepak lam bilik je kang.. so, makanan tu kiranya utk memenuhi aktvt jugak la.. =P



Siti hajar,
irfan dah semakin bulat dan kakak dah makin selera makanyaa.. tu yg nampak pipi chubby sikit dah.. ummi suka la.. ;D


Redbloodsnow,
heheh.. tau tak pe.. ;D


Chugie..
tu la pasalnya.. kami terima lah seadanya.. ;D



Cik Mot,
tu la.. kalu ada 2 dok bererbut pulop kan!! ngeh3x..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hehehehe best jerk tengok gelagat diorang nie..

MrS. F!zA said...

hahaha duila k.ena ni lawak plk.. bekalan semalamanggg byk nau.. mcm bermalamang..ekeke

ok la tu org tggung bkn sng nk p sendirik..hehe

Ena said...

Pepel,
best sbb sakit paler ni nak layan.. hahaha..


Fiza,
tu la pasal.. yerla.. budak2 tu tengah membesor. tak leh nak kuor.. so, makannnnnnnnnnnnn jer la kijernye.. hahahahha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bekalan dok abis takpe mek na..jgn dok cukup kang depa baling katil ke luor pulok berebut..ahaha

cute je irfan wat mta camtu
kakak lak manisss sgt..:-)

aiDieNa said...

Alah.. kasi free.. ok jer lar kan aper pung.. asal tak yah bayar.. ok per..

ardinihumaira said...

wohh banyaknye snek.. nak sket :D