Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 16 November 2010

Nak Ikut Boleh???



Salam..


Dah sunyi ker kat opis korang??? kat sini masih riuh rendah.. sama gak la cam semalam.. ada yg dah ula bercuti tapi tak ramai la.. Ada yg menyambut aidiladha di KL saja dan ada yg malam ni baru nak balik kg.. Seronoknya la.. Korang balik mana? ada yg balik ke Kelantan- Trg??? Nak Ikut boleh???? ehehehehhe.. 


Arini agak bizi ngan kije2 yg tak pernah nak abis ni kan (kalo abis camner nak kijer ena oii!).. ingatkan time raya poser je supplier dok kejar payment.. Raya Aidiladha pun sama gak nampaknya... heheh.. tak kira la raya ke tak.. duit tetap duit kan!.. dah abis kije mesti la nak payment! mana ada org nak kije free skrg nie.. ishhh!! apa la ena nie.. 


K la..

11 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eida balik kampung malam nie kak..heheheh besttttttttttttttt

chugie said...

owh, kat sini kelam kabut ni, sebab nk siapkan kerje last minit! jap lg nak cau cincau!

yunz_02 said...

waaa kne keje lagi.. ena half day x?

LyNn HaMzAh said...

Lynn balik Rawang jer...

sLEEping BEauty said...

sama la kita pun kena kije ..
huhu ...
salam aidiladha ena :)

Ain said...

ain kerja half day jer hari ni, bos kasi can sume staff balik awal....

hahaha...

Dilla Ady said...

dilla ade nih ha tercongok depan pc...ngantuk malam tadi berkumpul isi beras dalam ketupat tido kul 1..huhu..

dilla doakan yg terbaik tuk mak ena ye..

be strong eh ena!

Izan Ishak said...

izan balik banting ena. ptg ni kalau hubby balik keje awal terus gerak... tp kejap je pun balik kg kali ni.

salam aidiladha utk ena n famili ye~

ardinihumaira said...

dni dah cuti. yahuu :D

☆ lieya latif ☆ said...

tu le ena, raye2 pun ade gak keje kan...cume lieya dah plan ni nak halfday ni heheheeheh....

selamat hari raye aidiladha buat ena sekeluarga....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita balik perak kg hubby uhuhu