Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 22 November 2010

Mende Apa Pulak La Yang Dok Beria Mengintai Korang Ni???


Dah kata bersambung.. so, ni la sambungan nye.. =P
Tak kisahla.. org baca ker tak.. dah memg kami ni jarang dapat p jalan2.. dapat jalan2 free (penginapan termasuk ngan kos transportation adalah ditanggung sepenuhnya oleh pengantin) apatah lagik.. walaupun nampak ntah apa2 jek.. dan memandangkan kami hanya dok terperap kat bilik mengisi hari yg ada tu.. so, kisahnya pun di dalam bilik la jugak.. uhuk!!



layan jer la.. omak yg gigih snap walaupun batery hp dah bg signal menyala menunjukkan minta di re-caj.. tapi still dok nyenap sampai dah kongggg... huk huk.. Hrmmm.. apa la yg dok intai tu??



nampak ker dik?? hik hik hik



Kakak pun.. harus la join sekali.. baru meriah!! lalala


















Nak tahu apa yg dorang dok gigih intai tu????



















Swimming pool!!




Note 1: Biasa la budak2 nampak air jer harus la menjerit2 mintak di layan.. malangnya time tu sangat la panas wahai anak2ku.. makanya kena la kamu tunggu waktu yg sesuai.. 

Note 2: Maaf, setakat nie jer gambo dari dalam HP yg leh si sharing gambonya utk entry nie, tapi gambo2 masih ada menggunakan kamera comel sy bukan dslr huby.. malangnya kabel tak bawak pulak!!! aiyakkkkkk!!!

Note 3: makanya, Entry mandi manda terpaksa la ditangguhkan.. huk3x..




16 Ulasan:

mamaaerish@eb said...

ha ha ha... kalo leh terjun dari tinggap tuh trus ilang diorg kot eh?... hik3

ciK mOt ©™ said...

hehehe...ummi saje dera batin mereka kan...

zura@iwan said...

budak2 mmg suka air kan..tmbh2 swimming pool..hehe..

Kaseh NazLieza said...

ala cian xsbr nk mndi swimming pool ea..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang kan..budak2 kalau dengan swimming pool bukan main suka lagi kan..

MrS. F!zA said...

hehehe comeinya diorg duk ngintai2..sian meke2 tringin tp ummi saja je nk tahan kan keinginan meke2 berdua..hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alorr cutenye
ngitai2
cepat ummi
nnti buh gambor mandi manda..ehehe

aiDieNa said...

Alalalala... ciannyer terintai².. kalau anak² akak pon samer jer lar macam tue..

rATu kEBaYA said...

sian diorang ye.. sibok dok ngintai swimming pool

Fieza79 said...

cian..nengok aje la Irfan...hehee

ena lom bg address kan...just tgal kan kt komen box bleh..??

ardinihumaira said...

bestnye anak2 akak tu.. jeles dni :D

Ena said...

Mamaearish,

tu la pasal.. kaoo boleh dah ilang dan2 tu jugak.. hehe


Cik Mot,
Pandai... yeayy!! hehe


Zura,
bukan budak2 je.. mak budak, bapak budak atok budak dan smeuanya la suka kalo dapat peluang sekali sekala.. hihi


Kaseh Naliza,
tu la.. cian kan!.. huhu

Ena said...

purplelicious,
tu la pantang nampak.. bukan setakat pool je.. air tasik pun nak terjun kalo boleh.. haishhh


Fieza,
hahha.. saje je la seksa kan dulu wat sementara.. ;P


Rose,
hehe.. InsyaAllah.. esok ;D


Aidiena,
yerla kan kan.. budak2 camtu la.. selagi boleh kan!..


Ratu KEbaya,
tak pe.. dera dulu.. hahah



Kak fieza,

alerrr.. sokmo lupa.. ishhh.. sat g ena kasi yeh!..



Dni,
Apa yg bet dni? ahhaha

yunz_02 said...

ololo ciannya ena bebudak tu..

rynas said...

uhh tak sabo nak mandi manda tuh

Redbloodsnow said...

ooo ngintai tu.. ingatkan ngintai anak dara mandik tadik...hahaha. lariksss.. kidding weh kidding :P hikss