Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 16 November 2010

Meh Nak Suap Meh!!


Sana sini dok citer pasal mood raya, nak balik raya.. dan raya2.. hehehe.. so, sy nak kuar sikit dari citer raya..huhu..


Kat bawah ni gambo2 masa p Jusco Maluri Jumat malam lyg lepas... Asalnya nak p petang balik kijer tu tapi tak pe la.. huby kata p belah malam.. Lepas beli apa yg patut, masa utk isi perut la pulak kan!.. memula dah masuk mekdi tapi tak de bubur pulak.. sy rasa nak makan bubur je.. budak2 pun suka.. memandangkan tak de kami pun pergi la ke kfc yg bertentangan tu.. 


Sementara menunggu hidangan, harus la menyenap si kakak yg baik punyer peel!.. hadoiyaiii!!


Si kakak yg tengah moody sbb datang bulan.. wakakakkaka... pandai jekk.. baru 5 tahun la ummi.. mana ada.. Ummi tak pandai kira yeh!.. ishhh dan Irfan yg menten cool


Si kakak tu nangis sbb berebut nak duk lam baby chair tu.. ishh!! dah besor dah kamu tu kakak.. tapi dah nangis guling2 camtu kena la bg jugak.. hrmmm..


 Bila makanan dah sampai.. makanya makan la kami dengan pelbagai rasa.. apa yg bestnyer ngan n3 ni? tak de mende pong.. just nak share gambo moment kat bawah nie jekk..



Mula abah suap kakak, nak suap adik jauh lak.. pastu..





"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"





 kakak pulak yg suap adik.. Ummi sukaaaaaaaaaaaaaaaaa... ;D



Note 1: Camtu sapa pulak yg suapkan ummi nie..alahai.. tak pe ummi suap sendiri je.. ummi tak merajuk ponggg... ngee


Note 2: Korang dapat balik half day ker arini??? bestnyerr.. huby pun dapat gak.. tapi mai kat sini lom dapat apa2 jawapan lagi.. huhu..





8 Ulasan:

yunz_02 said...

looo ena sedapnya kfc.. waduh waduh..

mamalieyna said...

weei sweet! ^_^

huhu..takde maknanya kompeni nk kasi half day! huhu..jeles!

mamalieyna said...

*salam aidiladha ena! masak apa mlm ni?..hehe..

chugie said...

dapnye die mamam kfc, siap main suap2lg, macam pas2 batten plak1 ekekek:D

eMMe said...

baru makan kfc semalam, lupa lak acara suap menyuap, hahaha....

~Siti Hajar~ said...

alololo sweeetnyer time kak Anis suapkan si irfan mamam tu..hehe

ala k.ena tu hubby la tlg suapkan, sblh kiri suap Anis, toleh kanan suap ummi la plk, hehehe...ummi malu2 plk..

~Siti Hajar~ said...

Opsss!! lupa nak gtau...km pong halfday hr ni..hoyeee!!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

ala akak, suh la hubby akak suapkan akak... :)

*romantik gitu.. hehe