Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 21 November 2010

Malas???



Salam Pagi Ahad..


Dah Bangun??? hehe.. ada ker patutu tanya soalan dah bangun time ni kan!.. mestila semua org dah bangun.. ish sih ish.. saje je kasi soalan basi.. huhuhu..


Sy yg sangat malas sungguh arini.. sbb lepas solat subuh pg tadi, buat sarapan dan lepak depan pc sikit punyer lama.. bukan buat entry ker draf ke apa ker.. tapi dok layan BW.. heheh.. tetiba terjumpa blog member se-KPKK.. best jugak baca blog dier.. mcm2 ada.. 


Ingatkan org2 yg nampak skema dan punyer kehidupan yg nampak Wowww!! tu.. tak merapu dalam blog.. rupanya sama jugak ye!.. heheh.. ayat2nya mencuit hati sungguh.. tapi tak payah la sy mention kat sini blog dier sbb rasanya ramai yg dah tahu.. ramai juga teman2 blogger kat sini dah memg kawan ngan dier.. Bukan sy tak nak glemer kan blog ker ke apa.. tapi sy pulak yg naik segan sbb sy hanya silent readers dan baru terjumpa.. huhu.. 


Pastu, sy rasa sgt mengantuk dan terlelap depan tv.. pdhal punyer la banyak kije umah nak kena settle kan.. aiseyyyyyyyyyyyyyy!!! ish ish.. tak patut kan!!.. tak per la umah sendiri..semua tu cepat ngan lambat kena jugak selesaikan.. Tak gitu?? Jgn ikut peel tu tau! hik hik


Tapi kan lebih elok siapkan dulu awal2 (takde awalnya ena sbba rini dah ahad.. bukan sabtu tau!) baru leh ngadap pc or tido baring layan tv.. huhu.. 





3 Ulasan:

Ain said...

ain pun kemalasan sejak cuti raya ritu...

bukak blog tapi pandang sepi jer, mood tak mai langsung...

Fieza79 said...

fieza pon bgn pagi2 setel suma keje pastu ngadap blog...mood tgh mari ni Ena..harus layan...hehe

ena kasi address di n3 ni yehh...

http://fieza79.blogspot.com/2010/11/seikhlas-hati-nak-bagi-souvenir-kpd.html

tq..!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kite ikut hubby g opisss agagagag