Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 19 November 2010

Makan, Makan Dan Makan Selagi Boleh Makan



Makan time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehe



Alooooorrrrrrrrrrrr... tak clear la pulok!!! huhu..



&



walaupun nampak sememeh jekk.. tapi Deli wings ni tak pernah dilupakan tiap kali order.. 4 ketui je.. jadi lahhhh.. hehe



Meh layan si kakak & adik mamam pulak!!


Sup juga menu wajib utk 2 beradik nie.. Tapi si kakak time ni blh habiskan 2 slice pizza.. sambil cicah sup dan seketul deli wing.. mrmm.. tapi susah nauuu nak chubby cam adik.. huhu






&

See!! kalo tak comot momot tak sah dak irfan ni kalo makan.. haihhhh!!
walaupun yg dimakan hanya sup adik totap menten chubby.. hohoho..





Note 1:Ummi pun makan 2 slice cam si kakak.. hrmmm..susah hati gak nie.. selera besar la lately nie.. abis la....huhu




9 Ulasan:

chugie said...

alamak.. bestnye!

ardinihumaira said...

dni makan yang chicken cheese tu kak okay gak tapi adik2 kata masiiiin bangat. heeeeee

aiDieNa said...

Makan pizza eak.. wah shedap.. biasalar.. comot tu yg comey.. tuk dorang tengok balik besar nanti..

BIONIC WOMEN said...

bestnyer tgk si kakak berselera makan..anak me kureng selera ler lately ni, mak dia jer bertambah selera..bertambah berat menghabiskan makanan anak/..hahaha

mamalieyna said...

bior ler berselera besar, jnji orangnya maintain kiut jer..hehe..jgn cam eina ni, selera besar ke kecik je, tn punya diri tetap besar..wuwu..

yunz_02 said...

jeng jeng jeng.. :D

Fieza79 said...

wow pizza...best2...lapor la cuti2 ni....hehee

woo selera ke skrg Ena...haa da pe2 ker...???

ita cutevirus said...

selera besar???
adakah???
dah ada 2 tanda dah nieh...

1) irfan asek moody...
2) ena selera besar...

hakhakhak... yeay!!! tahun depan irfan dapat adek!!!!


psssttt.. bile due?? ita pon nak saing jugak la...

Rizziela said...

sedapnya dia makan sup...