Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 19 November 2010

Live Dari Bukit Bendera Resort



Hai kawan2.. dah kenyang? dah masuk opis semula ker?.. sy sebenarnya bersiaran dari Bukit Bendera Resort jer..(sy cuti arini) Tak jauh pongggggggg.. Ada shooting kat sini.. =P percaya ker???? ehehehe.. yg betulnya hanya Resort kat Bukit Bendera nie.. tapi shooting tu nan hado laa.. apa ker hal nye kan! bukan artis ponggg... ngeh3x.. over!!


ops!! ada juga kaitan tu.. tapi yg shootingnya adalah Pengantin yg dah booked huby last year.. masa tu huby tak perasan tarikhnya musim raya haji.. tu sbb sy tak dapat balik raya kat kg tahun ni.. dah 2 tahun berturut2 la tak raya haji kat kg.. huhu..


Oh ya.. Dua entry tadi adalah auto post sebenarnya yg sy dah schedule malam tadi gara2 nak ikut huby ke sini dan tak nak kasi umah sy dilupakan...;D  hrmm.. kang best kalo p jalan2 honeymoon ker kan! ni ngikut semata2 huby ada keje.. huhu.. tak pe la.. makan angin pun makan angin je la.. tak yah dah makan nasik ke apa pasni.. sbb dah kenyang angin kan! =P


Dah lama kami sampai sebenarnya, tapi dok layan citer kat you tube.. dah abis baru sy wat entry nie.. tadi sempat jugak singgah umah kawan2 sementara huby p solat Jumaat.. dan skrg huby dah p wat kijer dier.. anak2 pulak ngan layan wonderpets.. nasib baik kat sini leh guna Wifi.. best2.. tak la buhsan sangat! lgpun kejap je.. esok dah balik KL semula.. tapi kalo huby abis lewat mungkin Ahad pg la bertolak.. sbb Ahad huby ada 2 pengantin lg.. huhu..


K la.. nak p ziarah "umah" kawan jap la.. ;D


Note: Penginapan di sini adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak pengantin.. best kan! ;D






10 Ulasan:

yunz_02 said...

waaa bestnya vacay kt bukit merah.. nnt upload gamba bebanyak yo..

sLEEping BEauty said...

amboi2 .. bestnyer ...
org kat sini dah mula kerja ..
aduiii.. bosan2...
heeee :)

~Siti Hajar~ said...

ooo...k.ena mai bkt merah, dekat dah la dgn sy ni, sy kali trakhir ke bkt merah thn lps, InsyAllah cuti sekolah ni akan terjah sana lg..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah wahh jeles ni
takpela mekna
janjileh jln2..wekkekeke

chugie said...

wah.. syoknye. Best tak Bukit merah tu ena?

nieda said...

wow bestnya..sambil huby wat kerja boleh gak bercuti

ardinihumaira said...

bestnye kak.. lama dni tak bercuti.. hu

yunz_02 said...

adeihh ena.. salah typo.. bukit merah plak peginya..

Nana said...

pergh bez gile akk
penginapan ditanggung tu..
setau saya xbanyak pon kan rsort kat atas tu

Ena said...

kawan2,

sowee,
silap pulak.. wakakakakakka..