Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 24 November 2010

Laporan Di Pagi Rabu



Salam.. 


Selamat pagi... 


Malam tadi tak sempat nak BW.. nak update new entry apatah lagi.. MIL & FIL datang umah.. lebih kurang jam 11.00 baru dorang balik..  tu pun memula kata nak datang, pastu MIL call kata tak jadi.. pastu call lg sekali jadi.. hehehe.. tak kisah la.. kami tak ke mana2 pun.. huby pun kuar jap jer.. elok huby sampai.. MIL pun sampai.. 


Budak2 tu? kompem la suka.. sbb leh wat pangai mengada2 bila atuk & opahnya datang esp si kakak la.. adik cam biasa je...

Pas MIL dah balik, biasa la kemas itu ini.. tup tap tup tap dah jam 12.00.. haihhh!! hari2 tido agak lewat.. mesti sepet lg la mata sy nie.. memg mata ni pagi2 camni pun.. tapi kalo datang sekali ngan sembap tu yg tak tahan.. nasib baik arini tak sembap sangat.. oh ya! thanks buat kawan2 yg kasi petua nak kurangkan sembap kat entry semalam tu.. lom sempat lg nak cuba nie.. tu la.. bangun cepat pun tak sempat2 lg.. maybe next time.. ;D



Nak sarapan apa pulak pg nie.. buhsan la.. ari2 jumpa menu yg sama je.. mrmmm... 



Sekian dulu, laporan di pg Rabu.. ^_^



9 Ulasan:

ana said...

slmt bersarapan

mamalieyna said...

selamat bersarapan..eina sarapan karipap RM2/5 ketul..baru habis 3 ketul..hehe..

ooo PIl dtg umah eh, masak apa..hehe..nyibuk je.. =P

MrS. F!zA said...

ngah sarap gak ni..kekeke

oh syiok budak be2 tu opah n atuk dtg..biasala budak ni ngada ngn nenek kan..

ciK mOt ©™ said...

lum sarap lagi...sakit perut....

ardinihumaira said...

meh makan kueh ketayap ngan dni :D

Sidratul Muntaha said...

cucu klu jumpa atuk n nenek
mmg dapat lesen beso
setot klu blik meru,memang dengan atuk dia jer.
ape dia nak sume atuk dia bgi.
esp tak kena marah.
huahauhuha

chugie said...

sempat lg bagi laporan sebelum bfast ye..

SELAMAT PAGI ENA!

☆ lieya latif ☆ said...

tu le ena, bab sarapan ape tiap2 pagi tu mmg buntu...kat kafe jual bende same jek huhuhu....

ooo meriah la umah ena semlm yeak...ape menu jamu mil tu heheheh

Ain said...

lewatnya ena tido, kalau ain kul 10 dah lena.....