Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 30 November 2010

KIK & Procop


Huh!!


Penat!.. penat sangat!!! Apa yg penat? penat menunggu (bukan penat wat kijer apa pun.. hik3x) kat sinun!.. boring pun hado.. kalo dapat ngadap lappy time tu best gak kan!.. bukan tak nak guna BB sy tu.. tak puas la ngadap skrin.. pastu rasa lama benor tipa kali nak loading.. adeissss!! so, tunggu je la balik umah.. huhu..


Mata dan tersangat letih sebenornya ni.. tapi memikirkan esok masih seharian di sana.. ala di Kompleks Kraftangan Malaysia, Jalan Conlay tu aje.. idok ler jauh mana ponggg... heheh.. Maka nak jugak la sy jengah ke sini sementara mata masih boleh dibuka...


Esok adalah hari di mana akan diumumkan siapa pemenang bagi KIK yg telah pun berlangsung.. Tapi bg sy menang or kalah tu hanya lah adat pertandingan yg pasti Kerjasama dan kegigihan berusaha tanpa mengenal penat, lelah.. itu yg patut di teladani. Yer! mereka sangat komited! sy sangat kagum sbb hari2 balik kerja lambat dan weekend mereka juga masih di ofis.. 


Mereka itu adalah:



Ni adalah barisan peserta KIK, KPKK yg diberi nama Procop
Speaker nya kedudukan yg ke- 2 dari kiri, Ada 2 speaker (sorang lelaki sorang perempuan) sebenarnya, Tapi tak de pulak lam pic nie.. dan
Pic ni di ambil masa peringkat saringan sebulan yg lepas.




Note: Saja je nak abadikan gambar mereka kat sini.. dan semuanya adalah dari Bahagian yg sama dengan sy :D





7 Ulasan:

eMMe said...

Ena, gambar ena tade pun? tak join ke KIK?
gud luck! usaha yg gigih pasti akan mendapat hasil yg lumayan...

Ena said...

emme,

ena tak join la dear.. mana sempat nak join.. kalo jon sure tak leh nak nagdap pc..huhu..
ena ni bebel kat sini boleh la.. tapi nak buat lontaran suara di khalayak umum tu.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... parkinson terus tau! hahaha

rynas said...

hehheh best ke Ena?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

teringat masa public speaking masa studi dulu.ketor lutut wehh nak present

gud luck utk grup mek na even mek na dok join eheh

MAMASYAZA said...

kemas ekkk pakai uniform camtu, cute sgt

Redbloodsnow said...

blog mmg salah satu tempat yg bgs utk dijadikan tempat pengabdian gambo kan kak e...hehe

aiDieNa said...

Hehehe.. kita dah jumper tadi kan Ena.. tak sangka pegi tempat yg sama.. kata di bawah satu Kementerian.. awak urustaksetia rophernyer.. ;)