Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 1 November 2010

Jemput Makan Semua.. (^_^)



Dah makan!! ker masih terpk2 nak makan apa? sy dah beli dah.. 






 Makan apa? tu lam gambo tu.. fresh dari hp.. ngeeeeeee.. Bior simple.. janji murah & sodap!!.. ye! sy memg simple!.. ;D

Hanya RM3.60 sajork! 



Jom makan!..



11 Ulasan:

LYaFRINA said...

huhu.. makanan kat kemaman ni mahal ena.. mentang2 duk kawasan port.. industri, petroleuum..

harga melampau sgt2 kat area lya keje ni.. just 1 kedai tu j y murah.. lauk ena ni mmg dh murah sgt2 tu.. kalo kat sini atleast rm 5 kalo paling murah pon.

( restoran area lya keje, kt bndar atas kedai plok)

hajarus said...

alohai sedapnyer kak... lom makan g ni... sat g tunggu kul 1... tgk pic akak ni terus bertambah rancang bunyi keroncong perut hajar.. huhuhu..

Ieda Al-Habsyi said...

sikitnyer ena makan patut badan cun melecun cam anak dara! :)

umialya said...

murah, mmg murah kalu nak bndg ngn sini..

Ain said...

murahnyaaaa....

ain makan kuih jer lunch hari ni...

chugie said...

sedapnye lah makanan tu.. + gambar yang sangat clear sampai buat sy terliur tau...

eh.. murahnye harga makanan tu ena!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Dah kenyang nih... sampai rasa cam nak pecah je perut sebab terlebih muatan... hehe

selamat menjamu selera!!

Ena said...

Kawan2..
memg regenye sangat murah & rasanya juga berbaloi2.. ;D Alhamduillah.. rezeki kami kat sini.. Peniaga tok leh juai mahai2.. ngeee

ita cutevirus said...

M.U.R.A.H.N.Y.E.R.!.!.!.!.!

aiDieNa said...

Sedapnyer Ena.. nak siket.. ehehehe.. murah laks tu.. kalau kita keje satu bangunan cam dolu bleh kuar lunch sama² kan..

Dulu satu bangunan tak pernah kuar pong! Hahaha

ardinihumaira said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!