Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 10 November 2010

Hoyeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! Dapat Balikkkkkk.. Sukanyaaaaaaaaaa...



"Gembira rasa di hati...
Bila kau datang kepadaku.."
Ecewahhhhhh.. =P


Heheheh.. tadi kemain lagi sedih2 bagai.. Sekarang gembira la pulak.. yerla.. apa tak gembiranya..
Sekarang dah boleh bukak balik.. Pelik gak ni?? Tapi harap berkekalan la pasnie... Tau mau dah ada kuar cam tadi tu lg.. kasi org suspen jer.. sip wat entry2 sedih.. haishhhhh!!


Mana ada sy tipu.. cuba tengok cam kat bawah nie



*
*
*
*
*
* 
*






Ni masa mula2 tadi.. dah blocked semua iklan tapi sebelum masuk pun dah kuar dah msg cam kat bawah nie:






Masa ni still leh masuk bila klik "Use Quata Time" tu.. tapi dalam masa sepuluh minilt setiap sesi je.. lepas tu klik yg sama la kalo nak bukak lagi.. masalahnya lepas tu.. button "Use Quata Time" tu dah takleh di klik lgsung dah lepas tu.. dan quata remaining dah tinggal 0 cam kat atas tu.. Makanyanya terhasil la entry yg tadi..dan kawan2 opis pun dok sibuk tanya kenapa? bila bukak benda lain boleh jer.. tapi bukak Blog & FB tak boleh.. malah bukak web pakcik harimau pun sama gak.. tak leh.. 


Tu yg wat entry tadi tu.. harap maaf ye kawan2.. segala kesulitan amat lah dikesali.. jangan marah ye.. bukan wat gimik ker apa pun.. tak kosernyer nak wat semua tu.. huhu.. Mrmmm.. apapun.. leh la bebel lagi pasnie.. muahahahhahaha.. Eh! bukan sy je happy kami semua pakat sorak2 bila dah ok.. hampess!! nampak sangat menyelam sambil minum air.. ish ish ish.. heheh



Note: maaf sekali lagi ye.. dan apa yg sy copy & pastu tu blur la plak.. huhu.. 



10 Ulasan:

LYaFRINA said...

kalau rasa gembira tepuk tangan!!!

kalo rasa gebira kar=ta hooreyyyy...
HOOOREYYYYYYYYYYYYYYY!!!

MrS. F!zA said...

diorg nak memain je tu.. kehkehkeh..

blh la berjoging lg pasni :p

ardinihumaira said...

yahuuu!
leh belanja dni kfc <-- eh tetiba. hehe lariksssssss

Mama Hanim said...

ok dh tu ena..

rATu kEBaYA said...

hoyeey... dah boleh ye..

chugie said...

sy pun penah dpt camni gak.. tak tau kenapa. tp kejap je lah, pastu dh ok!

eMMe said...

Ena, ingatkan nak balik umah dah
hehehehe~
rupa2nya...ade masalah nak masuk blogspot yea
alaa..kalo tak boleh balik tu
hanya sementara kan...
hope pulih sediakala...

mamalieyna said...

tumpang sekaki happy... hoyeeeyyyy! =P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hoye..hoye...gembira rasanya hati....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Patut la ada orang tu senyum sampai telinga... hehe

nasib baik boleh bukak balik ye. kalo tak sure tak senang je duduk kan...