Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 24 November 2010

Happy Mereka.. Happy Juga La Saya



Thanks buat Mrs. k yg bg cara utk upload gambar guna kaedah Old Editor.. memg membantu walaupun agak slow.. heheh.. dapatla buat entry nie.. ;D




Saja nak tayang gambo wajah happy mereka time ni.. 



 
Eh! silap ni tengah termenung =P



 
happy nye adik dapat main air... ummi pun happy tau..




 
Sukanya kakak.... ummi pun suka



 
Adik lagi...  











&













 
Happy kan mereka.. ummi juga tersangat happy..  



Note: Antara wajah2 kesayangan ummi.. tak dapat bayangkan kehidupan tanpa mereka.. tapi bisakah mereka tanpa kehadiran ummi??? Wallahuak'lam.. masih dalam mood entry tadi masa taip entry nie.. huhuhu


 

10 Ulasan:

chugie said...

bila anak2 happy, kite pun jd happy kan? walaupun sedih.. huhuh

Redbloodsnow said...

dlm pic yg no.#2 tuh...terserlah nah kehappian irfan ah...hehe

Anonymous said...

tumpang happy bila tgk anak2 happy kan..tp bila salah sorg drpdnya tiada...adusss tiba2 sebak n bergenang air mata la ena..huhu..

tak terbayang..if kita or slh sorang di kalangan mereka dijemput Ilahi..huhu..

~ena@mamalieyna

Rizziela said...

Memang tak boleh nak dibayangkan kalau orang kesayangan kita tak ada...kalau boleh ..biarlah kita pergi dulu sebelum mereka..

Tapi mampu ker mereke kalau kita tak ada? Hanya ALLAH yg maha mengetahui

zura@iwan said...

mmg sgt2 hepy tgk mereka....tmbh2 anak2 kan...bestnya ada anak...

Izan Ishak said...

betullah ena... sapa lagi yg boleh bahagiakan dan ceriakan hati kita selain kegembiraan wajah2 kesayangan...

*hati jadi sayu bila teringat anak2 arwah kak aisyah~

MATAHARI said...

slmt mlm Ena:sila ambik award kt blog saya ya

rynas said...

best tgk anak-anak happy hilang semua masalah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang sangat hapie..best tengok...

aiDieNa said...

Cantik² gambar tu... nak tumpang happy sekali.. jiran kita happy kita pon happy kan.. hehehe