Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 10 November 2010

Entry 2 in 1.. hehehe


Hehehe..
ada2 aje.. =P


Dah dinner ker? ker dah tido? heheh.. arini teringin nak makan laksa  lagi la.. nak masak maleh la plak.. ari minggu bleh la kan!.. teringat kat Mamalieyna, rajin sungguh masak laksa.. so, petang tadi ajak huby p pasar malam (siang).. Hajat nak beli laksa jek.. tapi biasa la dah ke sana tu nafsu mata mula la menjadi2.. haihhh


Sampai je umah terus la makan secara berjemaah.. ;D.. Sy Layan laksa manakala Huby dan anak2 makan Mee kari.. Tapi 2 beradik tu makan ker main ntah!! dah kenyang la tuh!. mrmm. rugi3x.. 


Lepas solat isyak, mata ni sangat la berat utk dibukak.. anak2 cam biasa la selagi lampu terpasang & jam tak menunjukkan ke angka 10..selagi tu dorang takkan berganjak dari depan tv.. huby dah keluar dah... Mrmm.. lepas siapkan keperluan dorang utk ke rumah ibu & sek.. sy ingat nak tido jer tapi haishhh.. nak gak jenguk ke sini dulu utk ucapkan selamat malam.. hehehe.. Boleh kan! =P


K la.. Meh layan gambo yg tak de kena mengena ngan entry ni.. hohoho.. 

Time tu, tiba2 sunyi je umah.. mana perginya 2 beradik tu??
Meh kiter skodeng apa dorang buat..


"
"
"
"
"
"
"

Owh!.. kat bilik dorang rupanya.. abaikan bilik yg cam tongkan pcah tu.. =P
 Kakak datang mood baiknya nak lipat baju2nya sendiri.. sampai ateh katil melipat kain baju.. Rasa2 siap tak kakak lipat semua baju tu???




&



Owh! ada assistant rupanya.. Irfan temankan kakak ala2 body guard! hahahah.. tengok je la perut irfan tu.. =P




Note: kain baju lam MW tu ngah tunggu turn utk di sidai nampaknya.. alahai.. Esok pagi jer la.. harap2 tak terlewat bangun la.. keje2 menyidai kain baju di subuh hari adalah kijer en. abah.. lalala..



12 Ulasan:

mzhany said...

ena, waaa rajin anak dara ena...huhu gud gud gud...blajo dr kecik...hehehe

ardinihumaira said...

choop wat menantu!:D

aiDieNa said...

Wah.. pandai eak dak Ena.. tunggu pagi tue.. hehehehhh

eMMe said...

irfan dgn gaya comelnye...perot dia tu tak tahan tu, anis tak nak posing ke? heheh...concentrate kemain lipat kain baju...hehhee...

beautiful_rose said...

wahh...laksa dah lama gila tak makan laksa.tibe2 rasa mcm lapar lak mlm2 nieh...huhuuh

amboi...kecik2 da rajin tlh mak ye..bagus... =)

chugie said...

rajinnye si kakak tu melipat baju ye.. moga sampai kebesar rajinnye tu ek! :D

ana said...

selamat malam...

.::Lynn::. said...

rajinnya kakak...

Ieza said...

wah pandai kakak lipat kain...senang ti bila dh besar..maknya xyah susah dah wat kerja...anak bleh buat...he3

mamalieyna said...

hehehe...eina lak walaupun dihari minggu dh wat laksa..ptg semalam singgh pasarmlm, beli laksa lagi!!ngee...mmg hantu betullah! =P


oooh rajinnya kakak! ^_^

oooh buncitnye perut irfan! ngee...

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama cam faris... perut muncit... hehe

rajin anis lipat baju ye... syioknya ada anak perempuan. leh tolong wat kije umah...

Redbloodsnow said...

wahhh rajin ea anis nih. baguih²...rajinkan diri selalu ea anis. tolong mama kau nih haa...hikss