Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 27 November 2010

Energy vs Boring



Boring la rasanya.. naper ntahhh!! mata ni asyik nak terpejam jek.. adeihhh!! kijer umah pun tonggang langgang lagi nie.. dah masuk 2 kali weekend dah macam nie.. apa yg beria letih pun tak tahu... budak2 yg dok main dari celik mata sampai la nie tak pulak kurang energy dorang tu nampaknya.. alahai...

Tapi energy dari suara tarzan tu ada la pulak... kuang kuang kaung..



Note: Blh pas kan tak energy korang2 yg terlebih tu? biar kasi mesra sikit kat badan sy ni.. boleh????

 

4 Ulasan:

ardinihumaira said...

haha budak2 kak. memang gtu.. dni ni ha tak ado energy dah penat layan kelas... huhu

Jeely jelly said...

x boleh.. sbb saye pun xde tenage.. haha.. boringggg

1st time dtg sini :)

Ena said...

dni,

huhu.. baru nak mintak skit.. =P

Ena said...

Jeely,

thanks sudi singgah sini..