Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 11 November 2010

EH! GAMBAR NI? ADA RUPANYA... ^_^


hehehehe..

yer.. semalam.. eh! bukan.. 2 ari lepas, sy terjumpa gambar kat bawah nie kat lam external huby.. dan tu je la kenangan yg ada masa kali pertama (jakun sungguh time tu) merasa naik flight ke Sarawak.. tu pun sbb huby ada kijer kat sana.. yg sadisnya.. gambo kami hanya ada masa dok lamtu jekkk.. kami dah sampai sana semua tak de.. sekeping pun tak snap.. hadoiyaiii!! ralat pulak bila dikenang sbb ntah bila nak sampai ke sana semula tu gamaknya.. huhu.. B, naper tak de gambo kita kat saner ek??? budget huby nak jwab la kononnya.. tak de maknanya.. huhu


K.. jom layan gambo yg tak semenggah tu.. hoho

keh keh keh!! awat gambo kat sebelah tu camtu??? tak sesuai utk tontonan umum!!! wakakakakka.. Time ni anis dah 2 tahun ++


Anis yg comot sbb makan biskut.. mrmm.. sepajang perjalanan yg hampir 2 jam tu.. si anis tak tido langsung.. pot pet pot pet mulut dier dok ngaco org tido.. Nasib baik dorang rajin melayan dier.. masa ni irfan dah ada lam pewutt ummi.. heheheh.. kalo tak silap baru masuk 3 bulan.. ngah ting tong penyakit owang preggy.. huhu ..psst!! nampak tak lengan yg besor tu? abaikan... =P



&



semua gambo otw pergi, otw balik pun ada tapi maleh nak buh.. cukup la tu 3 ketuiiii.. wat kenangan kat sini..



Note: Maaf ler.. mungkin ada yg akan terpk.. alaaa gambo dok camni kalo cakap p obersea pun boleh sbb tak de bukti p tempat tu kan!.. mrmmm.. terpulang la yeh! sy tak kisah... heheheh.. bukan nak tunjuk apa.. just nak abadikan kat lam ni je.. 


8 Ulasan:

rATu kEBaYA said...

tak kisahlah yg penting ada kenangan ... comei anis masa kecik ye

Ain said...

sila percaya, ain tak pernah pun merasa naik kapal terbang....

huhuhu...

ciK mOt (",) said...

manisnya anis...adik irfan lum ujud lagi ek masa ni???

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gambor 1st time nek kapal terbang mahal wooo..almaklumler..dah tua bangka baru nak nek..sbb sy umur 28 tahun baru 1st time nek kapal terbang tau
dah sudhnye pas kwen ni nek kapal terbang je kejenye sbb hubby sy tu malas nak drive..haaa sape suh kawen org terennganu..kan dah jauh nak balik wakakakakka

Ena said...

RATU KEBAYA,

heheh.. betul tu.. ;D


Ain,
tak pe.. len kali mesti ada dan ntah2 berkali lepas tu.. heheh


izan,
ada, lam pewut lagi.. heheheh..


Rose,
rasanya ena awal setahun je dari rose.. umur 27 tahun baru merasa.. tu pun terus ke seberang sana.. pastu baru la ada di susuli.. tang tu rasanya pernah buh lam umah maya ni tapi maleh nakcari link!..
skrg dah lama gak tak naik2 sbb tak g jauh.. ena dok kat nagn kelate so, jalo nak naik flight dua2 jauh.. makanya naik kete jer la.. anak2 dah kena caj sama.. mahei.. hahahha..

Mama Hanim said...

x kisah lah apa kata org, kenangan kita kan..
setiap org ada cara sndri nk abadikan memori, ye tak ena?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheheh next year turn eida bawak amani lak naik flight..hehehehhe...

ardinihumaira said...

comeynyeee :D