Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 20 November 2010

Cerita Hari Ni Masih DiSini



Baru nak ngadap lappy arini.. dah ngadap dah tadi tapi pastu bantai layan.. huhu.. budak2 pun sama.. Gara2 malam tadi sy tak dapat tido kat sini.. Asyik terbayangkan bukan2 jek.. haihh!! anak2 dah lama lenanya.. huby balik pastu terus berdengkur.. sy gak yg terkebil2.. Mungkin sbb siang bantai minum kopi pekat Mc'D masa nak dtg ke sini tapi masih berbaki sampai la ke sini.. Tahu je la kopi tu kan pekat.. huhhh!! nyesal minum.. 


Bnagun pagi terus je bawak budak2 p mandi kat pool.. suka la dorang.. sy tak join pun.. duk nyenap aksi anak2 mandi jek.. kemain seronok lg si Anis dan Irfan tu.. Maklum la da lama tak bawak mandi pool.. huhu.. sian.. tapi tak leh main lama la sbb huby dah kena mula kije dier balik jam 9 pg tu.. Ada marhaban di umah pengantin.. tak sampai sejam pun budak2 tu mandi.. Eh abahnya pun sama gak lepas gian.. heheh.. Nasib baik tak de budak2 lain yg mandi lam pool utk budak2 tu.. dua beradik je.. dah nak naik baru la ada sorang budak lain.. 


Huby mandikan budak2 dan kami terus p bekpes kat resort nie.. Biasa je la menunya.. tak de yg speacial pon.. Eh! banyak bunyi pulak ok la tu at least FOC kan!.. haaaa... jgn banyak bunyi okeyh!.. eheheheh.. terima je la seadanya.. kalo nak best p sewa sendiri.. tapi rasanya kat sini memg ni je resort yg ada pun.. ker ada?? hoho..


Tetengah makan, pengantin dah call.. kataya majlis dah nak mula.. tinggal la kami 3 beranak tu sarapan dengan sedepa yg boleh.. Pastu chowwww ke bilik.. nak tawaf resort pun tak berani.. huhu.. masuk bilik bukak tv.. bukak lappy.. sekali Zzzzzzz... ahahahhahah.. 


Ni pun ntah pukul brp nak gerak balik KL ni.. adeihhh!! harap2 jgn la jammed pulak kat Karak tu nanti.. hrmmm..



6 Ulasan:

MAMASYAZA said...

sronok jugak dpt bwk anak jln2.
akak masih kat umah, lepak2 sambil mendobi
baru sudah iron baju en. abah yg nak bwk ke MAHA

Fieza79 said...

wahh dgr pon sonok je...!

mandi pool...ena tk join sama kerr...hehe

Ena said...

mamasyaza,

kak, hehe.. wah dah siap iron baju yeh.. ena kain baju makin la banyak nak dobi esok pg nie.. huhu


fieza,

kak, tu la.. tak join jd pemerhati jekk.. huhu..

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, 1st time singgah sini. Napa tak mandi... bleh berjimba2 skali.. kih3

ana said...

ana pun br lps bw anak mandi pool...

ardinihumaira said...

uuu bestnye... abis exam dni nak g pantai la... rindunya nak jenjalan