Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 14 November 2010

Cari Cari dan Jumpa Ini



Amacam ari ni? macam2 xtvt ada yeh! seronok ke jalan2? Bagus lah.. Jangan biarkan diri anda diselubungi misteri.. ops! merepek sudaaaaaa.. Mrmmm.. xtvt kami cuma pg tadi mcm kat entry NIE.. petang hanya di rumah saja.. ;D


Ok la.. just nak share gambo kat bawah nie... terjumpa masa dok godek lappy ni.. godek2 tak abis2.. ngeeeeeee.. tapi bagus gak.. leh wat n3 segera.. *wink *




 Sian dak irfan, sampai terlena sudaaaaaaaaaa.. huhuhu.. ummi sempat posing.. =P


Hehehe.. gambo ni masa kami jalan2 ke Lumut bulan Julai dulu.. punyer lama terperap baru skrg nak menyelit.. hohoho.. Kat meja makan pun irfan leh terlelap.. dah penat sangat la tu.. 



NOTE: Ker ada kawan2 yg masih mengisi ahad yg masih bersisa bbrp jam saja lg ni? hehe.. Jom balik jom! esok kijer.. owh.. cuti.. sy keje lg.. sendiri tanya sendiri jawab.. ;D




11 Ulasan:

CT said...

tido dh bb....

ardinihumaira said...

dni tdo awal malam tadi;p

LYaFRINA said...

hehehhee.. cute!!!

LyNn HaMzAh said...

sampai tertido irfan...hehehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hahahah hihihihi huhuhuhuhu hehehhehe lawakla budak ni..cute

Redbloodsnow said...

comel lah pic nih kak. dgn muke irfan yg terlena giler tuh..alololo..hehe.

akak lak super cantik! jeles! hehe

Ena said...

ct,
bila dah ngantuk camtu pun leh lena kan!..


Dni,
tak pe mesti dni segar bugar je arini.. akak gak la yg ngantuk.. huhu


Lynn Hamzah,
heheh.. terlena sudahhh..


Rose,
hehehe..


Zie,
zie, pic tu dah edit la yang.. tu yg nampok somei kot.. kalo tak.. biasa jekkk..
awy, thanks dear.. ;D

eMMe said...

cute la irfan tido cenggitu...hihihih...mak dia leh tahan, sempat posing manja, tak pedulik anak dah....hihihi....

Fieza79 said...

hadoii..smpai lentok gitu si Irfan...letih sgt ker tu..?

Mama Hanim said...

cute nya..lentok baik punya irfan tu..

aiDieNa said...

Ciannyer dia.. letih sangat dah tu.. budak² biler dah letih sangat mana² pon boleh automatic shut down..hehehe