Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 29 November 2010

Buntu



Salam.. 


Selamat Pagi.. 


Hehe. baru nak bersiaran nie.. tapi tak tau nak citer apa la pulok!! adeihhh!! 
Oh ya! dah sarapan ker korang??? biasa la soklan basi lagi la ni.. hehehe.. 


K la.. Buntu!! ni..








Eh! chop!!!







Camtu.. nak









 Tayang gambo ni.. ater masih dalam mood sarapan kan!.. so, gambo makanan je la.. huhu

Semalam pagi sy cicah je.. time ni sy buh sardin tu kat tengah2 tak yah cicah2 dah kan... tapi tak centre la pulok! Nampak roti pg banyak dari inti.. huhu.. tak pe cicah je la lagi sardin yg masih ada.. 





Note: sama pulok ngan entry semalam.. kui kui kui.. tapi gambo ni lom tayang kan!.. Pagi ni sarapan ngan roti sardin ni lagi, malam tadi wat sikit utk bekpes pagi nie..  ;D



14 Ulasan:

ciK mOt ©™ said...

perghhh yummy...

☆ lieya latif ☆ said...

wow..sedap!!!...lieya lak pagi ni beli mee goreng ngan sambal paru jek ena......tapi tak abis pun, sebab rase semacam lak tekak mkn mee tu huhuhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

haa baru napok isi dia
mmg napok sedak laaa
nyum2

Dilla Ady said...

wahhhh...sedapnye tgk....ala, mane nk cari nih?

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, rajinnya... pos sket kat sini... lapo la tengok piccas nih... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

seadpnya...huhuhu lapa la kak... :(

Redbloodsnow said...

NANGIS NYERRR BEKFES AKAK ARINI. ZIE LAK X BEKPES TAW. KETIDURAN LER PLAK..HEHE

rATu kEBaYA said...

aduhai... sedapnyer..

MrS. F!zA said...

sodap tu kak!!!

eMMe said...

kecur air liur
slurpppp~ arghhh! leh bygkan kesedapannya dari air tangan Ena
walah~

mamalieyna said...

oklah tu..ada gak modal membebel..hehe..

yummy! nmpk best!

Mama Hanim said...

perhh..mables...

Redbloodsnow said...

YA ALLAH KAK EEEEEEEEE. NANGIS NYA! GULPP GULPPP

ardinihumaira said...

suap dni sket kak.. dni hari ni pekena nasi goreng je. sob sob