Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 6 November 2010

Bosannya Malam Ni..



Malam minggu.. malam yg panjang!! hehe.. eh! yer ker? tu lagu sebenarnya.. ngeeeeee.. Lagu Mas Idayu kalo tak silap.. Boring la skrg nie.. tak tau nak watper... eh! kain baju banyak tunggu turn utk di lipat.. tapi maleh la plak! alahai... Budak2 pulak.. main.. sepah.. main.. sepah.. hadoiyaiiii!!.. Sakit mata ni nengok! tapi tu la kan.. nak kuar pun dah malam.. sian budak2.. asyik terperuk je kat umah.. eceh! sebenarnya nak cakap kesian  jugak kat mak budak tu.. wehehehe.. =P

Camner la kalo sy ni suri rumah sepenuh masa kan!.. maunyer tensi je hari2 ngadap umah jekk.. tu sbbnya sy ni ditakdirkan jd isteri yg bekerja agaknya kan!..  yerla..sbb DIA lebih tahu apa yg terbaik buat hambanya.. huhu..


K la.. tak tau nak taip apa tapi nak jugak menempel kat sini.. =P






Maaf, tayang gambo yg tak de kena mengena pong ngan entry..


saje je tempek gambo 2 beradik nie.. tapi ni stok 2,3 mingu lepas.. Boring la asyik tgk n3 tak bergambo je kan! huhu





5 Ulasan:

Zezebel said...

hehe, tensen cuti panjang? Atau datang mood "banyak kerja tapi rasa malas nak buat" haha..saya selalu kena mood yang ke-2 tu...malas tak ingat dunia..haha

mzhany said...

ena patotlaa...ahahah hany taknampak mesej under construction tuh...huhuhu slalu hany refresh igtkan tak habis loading...

almaklom ler brukben hany ni kejap laju kejap slow...hohohoh

tipah tertipuuuuuu

Ena said...

ZEZEBEL,

Tu la pasalnya.. hihi

Ena said...

Mzhany,

alahai.. siannya.. soweee.. ;d

mamalieyna said...

hoho..itu la ena kan..tak terbyang kalau jd suri rumah sepenuh masa..sure tension gak kan..hehe..itu la Dia lebih tahu apa yg terbaik utk kita..ngee...

esok dh kije, mls lak rasa..rsa nak lepak2 kt umah lgi..huhu..eina hari ni, baru leh betul2 rest kt umah..2 hari berjalan sajor..