Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 3 November 2010

Angguk2, Geleng2.. Tunduk2..



Hai Hai Hai!!!!


Sy dah balik!!! =P


Thanks buat kawan2 yg singgah sini yeh!
Sayang korang... ;D


Mrmm.. betul tekaan korang tu.. kat saner sangat mengantuk!! uhuk! nasib baik sy tersedar dari koma kalo tak, mesti dah kena tinggai je kat sana.. huhu.. Eh! percaya ker? Mrmm.. mana ada sampai koma.. sempat main angguk2 geleng2 tunduk2.. haaaa.. tu jer.. hahahahahah...



Masa sesi pertama 8.30 hingga 10.00, ok lagi tapi sy time tu dah mula gak la duk menguap sana sini.. leh control lagi, sekali time break tu kami dihidangkan dengan Nasi Lemak! huh!! kebetulan sy memg lom sarapan lagi.. so, makan je la apa yg ada.. Nasi Lemak tu memg sedap! sayangnya air mineral je ada.. huhu.. 



Selalunya, kalo ada kursus or taklimat mcm tu, sy akan minum secawan kopi dulu.. Baru la tak hangguk2 geleng2 kan!.. ni pekena lak ngan nasi lemak tu.. bertambah2 rancak la irama hangguk2 tu.. wehehhehehe.. Ingatkan sy sorang jekk, sekali kiri kanan depan belakang, masing2 dah hanyut!! aiseyyyyyyyy!!!!! 



Taklimat tadi tu memg penting utk kami..ala berkenaan HRMIS.. Yer la dah nak hujung tahun kan! ada je la penambahbaikan.. Tapi bukan setakat Kementerian je tadi, tapi seluruh Jabatan, Agensi dan Negeri Juga.. Sayangnya, speaker kali nie.. sangat la menghampakan! (ups! soweee) Ada 2 speaker.. Sorang tu cakap laju sangat mengalahkan jet pejuang! sorang tu pulak.. seyes bebenor! mrmm.. abes camner semua yg hadir tu tak hanyut ?? alahai...




K la.. sekian saje berita terkini dari "Teratak Milikku" Ngeeeeeeeeeee.. =P





Note 1: Ita cutevirus, bukan tak nak siaran langsung ngan my BB tu, dah cuba tapi kat saner line pun nan hadoo.. maklom la duk lam gua kan!.. uhuk!!

Note 2: Picture arini tak nyenap! sbb arini i malu you nak snap2! tiba2 jekk!! ;D 





9 Ulasan:

Fieza79 said...

mesti ngantuk giler td...kalo kena speaker yg best takda la ngantok kan...

pa2 pon dh selamat smpai opis...huhu gamba tak hado plak...

eMMe said...

owhhh...ade tak limat ke tadi? patot la tajuk hangguk2 geleng2...heheheh...aa'ah HRMIS skrg ni nak wat LNPT pun gune online tau...Cuti...GL, Ena dah start gune ke?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagusla tu..ala2 berzikir..weekkekeke

chugie said...

sure bosan kan? kalau pakai spek, bleh tido.. ekekek:D

nieda said...

boleh wat lagu tu...kalau dpt yg boring mmg mengantuk

ana said...

nasib baik angguk2 geleng2 jer...klu terbaring jatuh sbb dh tak leh kontrol mengantuk mcm mana? malu oooo

zura@iwan said...

mmg pon kalu dgr taklimat mgntukss giler kan..hikss

ita cutevirus said...

hakhakhakk...
glemer i taw...

ardinihumaira said...

dni kalo taklimat jarang nak muncul hik3