Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 26 November 2010

Alhamdulillah.. Sempat Sarapan Pagi Ni..



Ceh!!

Ayat cam bizi bebenor! hik hik hik

Idok ler sangat tapi  mungkin silap setting masa

Tu yg dok terlepas sarapan je minggu nie..




Ni la sarapan sy pagi nie.. Semua manis2 belaka..
Semanis senyuman sy.. muahahhaha.. =P




Note: Abaikan story last semalam tu yeh!.. Tu entry org tengah SEBAL!
Arini ok jer.. lom jumpa dier lagi.. kalo jumpa pongg sy wat2 biasa je la.. kecuali dier mulakan lagi.. haaaaaaa.. memg nak kena gak la SEDAS tu.. hehehe.. 



13 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alhamdulillah, dah kenyang ke??? hehe

Dah lama tak makan kuih lopes... teringin nak beli, tapi selalunya gula melaka dia tu ceroi je... tak pekat cam yg mak buat... huhu

☆ lieya latif ☆ said...

mkn kuih jek ena..patut la hang selim melim hik hik hik...lieya pagi2 tadi dah bedal nasi impit ngan kuah kacang...dah tak tau nak beli ape kat kafe tadi heheeh

Ieda Al-Habsyi said...

ena...ieda demam...tgk kueh pon tak selera, mulut rasa tak sedap...(mungkin potensi kurus makin tinggi kuikuikuik!)

mamalieyna said...

uiish manis2 belaka..nak kasi senyuman lebih manis eh..hehe..

morning ena!

ardinihumaira said...

nak mintak kueh akak satu :D

Yati Ali said...

salam pagi jumaat...
jln dr blog BA, kuih ada lagi?

chugie said...

kuih je ena? kenyang ke tu... :D

eMMe said...

awww~kuih lopis my feveret, tgk air gule pun leh rasa dlm hati dia nye sedap peghhhh~

zura@iwan said...

kita pon bf kuih muih jerk..sll cm tu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kueh lopeh tue sedap..huhuhu

~Siti Hajar~ said...

sarapan manis2 cam tuan yg ngappp tu la...manis jer..

Kaseh NazLieza said...

juadah semanis senyuman...=))

MrS. F!zA said...

kak! ai mmg penggemar kuih manis cam akak! hehehe