Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 25 November 2010

Alahai.. siannya.. Main Tu Jer??



Belum abis lagi citer ARITU nampaknya.. eh! citernye dah abis.. tapi gambonya yg tak abis2.. tapi entry nie ada 2 keping gambo jekk..  bukan apa.. bila tengok tu, rasa kesian ada.. rasa tercuit hati pun ada.. budak2 kan ada je benda yg dorng nak buat.. kdg kita tak terpk pun.. Apa nye? cuba tengok gambo kat bawah ni



alahai.. main seliper dalam air rupanya.. kesian kan!.. pd hal ball utk main dlm tu ada jer tapi tak bawak la plak time nie.. pelampong pun ada sorang 1.. elok jer tersimpan kat bilik belakang.. ish2x.. 



&





 siap berebut lagi.. ahahahhaha.. tak kisah la janji korang tak nangis sudah.. 
tapi pandai pulak budak2 ni kan.. main kat dlm pool ni pandai pulak tak sampai menangis.. kalo tak?? adoiiii!!



Note: Tak abis2 ngan entry anak2.. ehehehhe.. dorang je la harta yg sy ada wat masa ni.. Alhamdulillah..



11 Ulasan:

chugie said...

nape lah ummi x belikan ball tuk dorang ni? siannnye lah..

eMMe said...

sunuk kan tgk telatah anak
(ehm..saya tgk anak owg je la...hiiii)

Ena said...

chugie,

ball tu dah ada.. cuma tak bawak je.. nak beli lg mcm tak perlu je.. lgpun kat situ resort je..

nieda said...

betul tu, anak2 harta tak ternilai..ok apa citer psl anak2, dah besar buat kenang-kenangan

Dilla Ady said...

takpe la cite pasal anak2 kan..da ade anak takkan nk cite pasal benda lain pulak..hihi

lagipun anak2 ena nih chumel2 belaka..tak jemu2 tgk!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alorr, cian main slipar je ek...

bagus irfan nak dok & main dalam air camtu yeh... kalo faris, mau meraung letak dalam air camtu...

~Siti Hajar~ said...

btl tu k.ena, main apa pon xkisah la, janji xnangis

tp kn tgk gak takut mainan yg bahaya lak dbuat main..

Redbloodsnow said...

HAHAHA...TUH LA KAN KAK. TIME MAIN KAT SWIMMING POOL...RETI LAK X NANGIS EVEN IF DORG BEREBUT²...KEHKEHKEHKEH

MAYBE DORG TGH FEEL BERENDAM KOT. TUH YG SAMPAI LUPE NK NANGIS...HAHA :D

MrS. F!zA said...

k.ena, berblogging ni kalo tk cita psl anak, family psl sapa lg kan.. heheh tkkan nk cita psl ank org plk..

ank2 k.ena mmg comel sgt!! gebu gebas! ikut ibunya jgk..

ardinihumaira said...

kira okey dah tu wahai adik2.. kak dni ni haaa.. pagi petang siang malam bersengkang mata dengan komputer. naseb badan dik... akak nak maen pool gak... lambatnya habis siksa ni sobs... nak ikut mama adik2 g pool mama adik2 tak kasi ah.. dia takut akak maen lebih2 lak lam tu. miahahaha larikssssssss

rynas said...

budak2 ni mmg suka main yang bukan-bukan agaknya tu lg thrill kot