Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 5 November 2010

Akhirnya Mengalah Jugak ^_^



Nampaknya Cuti Umum hari ni semakin berakhir.. Amacam? Banyak ker p Open House arini? hehehe.. Sy tak kemana2 pun, cuma petang tadi sempat la p umah MIL kejap dan p beli barang keperluan anak2.. Tu je la..


Owh! yee.. Nampaknya dah ada perubahan pd Irfan petang ni.. dan.. akhirnya Irfan dapat jugak amik nebulizer tu.. tapi bukan kat Hospital or Klinik tapi kat rumah.. Mula2 meronta2 juga, tapi lama kelamaan dier mcm leka pulak.. Berjaya jugak akhirnya.. tapi setakat  ni lom ada peluang utk snap picture la.. Maybe next time.. hehe.. Nak gak snap2 tu.. ;D


K la.. tu jer nak tulis.. hihi..



5 Ulasan:

Mama Hanim said...

semoga irfan cpt sembuh spt biasa ye ena.. take care..

yunz_02 said...

haihh.. adre kalau kne neb mmg la kne jadi sgt penyabar..

Izan Ishak said...

nasib baik nak jugak irfan nak jugak amik nab tu ena. maybe dia tak selesa tu...lama2 lah ok..

irfan cepat2 sembuh ye~

~aSHa~ said...

moga irfan cepat sembuh ye nak...

asha pun tak ke mana..ikut suami pg ajar kursus je...

ana said...

irfan, cepat sembuh ye