Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 24 November 2010

Akhirnya Lunch Ku Hanya Dengan......



Alahai.. 



Ye! lunch semalam hanya dengan megi.. kenapa? 
Sbb dah tak tau nak makan apa.. p kafe.. balik2 lauk tu jugak.. sejak dah tukar (dah berkali2 tukar peniaga kat sini tau.. ishh) owner kat kafe tu.. menu nampak menarik tapi harganya yg kejap naik kejap turun sampai kami jd keliru nak beli.. kdg sedap kdg hancuss.. so, dah petang dalam kul 3.30 sy p 7E.. hahahah.. syyyyhhhh!! jgn g tau org.. nanti kena cekup sbb kuar p cari makan time kije.. hoho.. ingat nak beli roti sekali roti yg di cari nan hado.. makanya MEGI  tom yam lah pilihannya... huhuhu... 



Note: Arini pun tak tau nak makan apa.. sy ni memg cam ni.. tekak tak suka menu yg sama.. kalo tak camni la.. tu yg bekpes ngan sekut jekk.. sekut/roti hari2 tak pe plak.. hoho..  sbb tak tau nak makan apa.. kdg jeles tgk org yg tak kisah pun nak makan apa.. janji kenyang.. tetiba tersedar yg cerewet jugak sy ni.. hahahahaha




17 Ulasan:

mzhany said...

ena, apsal mkn megi jer nih? hurmm apa kata try makan nasi goreng nanas ;)

hany pun xkuor mkn lagik

zura@iwan said...

sekali skala mkn maggie cup kan..hehe

Ietams said...

saya pun selalu cenggitu mase lunch time..
confirm jammed nak fikir nak makan ape.. sudahnya tak makan..

dah pukul 4 perut kriuk kriuk minta makan.. buat oat ajela jawapnya..

Nana said...

heeh sama la kita kak
tp saya bakal makan magee goreng
tapau suh kwn blikan
dah ler xbawa duit arini
utang lagi hahahah

LYaFRINA said...

apa2 pun..skala skali layan mee cup ni terangkat jugak kan??

Izan Ishak said...

ena, makan megi cup sekali sekala mmg heaven kan...slurpppp!!!

✿....rossa alina....✿ said...

sedap gak megi..balik nnati nk mkn megi la..heehehehe..

~Siti Hajar~ said...

sesekali mkn meggi sedap jgk tu..isyh! teringat plk lamanya xjamah meggi..

Fieza79 said...

ena...megi pon sodapp..!

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...baru2 nie lynn pun teragak makan magee tau...magee ayam plak tu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

pak inceyyy..meh cekup mak budak ni..dia kuar waktu kereje..wekekkeke

eMMe said...

me bwk bekal...jarang2 gak la bwk bekal...
tapi mmg pun Ena, naik jelak tgk lauk jual kat foodcourt, balik2 tuu je takde lauk lain...peh tu fastfood, yulk~ wekk~ hehehehe..

Me said...

boleh kurus eden ikut kekdah nie... akan eden buat cara nie.. roti n biskut..

Redbloodsnow said...

WAHH...MAKAN MEE IN CUP RUPERNYER. ZIE KAN KAK E, SGT LOKEK WOO NK BELI MEE IN CUP CAMGITU. MAHAI AH...AHAHA

☆ lieya latif ☆ said...

fuh pekene megi cup pun sodap ena...tol tu, kdg2 bosan n buntu dah nak mkn aape ari2.....lagi2 kat kafe bende same jek huhuhu

Dilla Ady said...

dilla la org yg tak cerewet pasal makan tu ena..sume pun layan jek janji kenyang..

tp tak bez gak tau, badan senang naik jadi bulat..

kalu dilla biar cam ena, badan pun senang nk maintain..huhu..

sedapnye megi tomyam!

ardinihumaira said...

megi pon megi la kak.. kenkadang tak ado selere, bedal megi rasa bahagia je :D