Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 12 November 2010

Ada Tangis dan Rindu..



Arini dari awal pagi sampai la ni.. eh skrg dah rasa ok sikit sebenarnya..  rasa sayu je hati ni.. empangan pun asyik pecah jer.. Tengok & baca cerita2 sedih or kisah yg meruntun jiwa.. laju saja ia turun.. tak tahu kenapa.. agaknya hati ni terlalu rindu.. rindu yg teramat.. jadi bila baca sesuatu memg mudah saja ia mengalir.. tak perlu paksa tak perlu mencari mood mcm pelakon yg sedang membawakan watak tangisnya..  yg sy sedang rindukan saat ni adalah 
Mak & Ayah di kg.. 


k la.. tak dapat nak taip banyak2 murah sangat ari mata hari ni.. 





Note: Nak p ikut kawan2 p jalan2 ke Sogo je la.. ada sapa2 nak ikut? jom.. ;D




16 Ulasan:

hajarus said...

hajar pun jenis yang empangan senang sangat nak pecah... xleh tengok org nangis @ tgk benda2 sedih... mula la mengalir deras cam air sungai... huhuhu... :(

ape2 pun moga mak & ayah akak sihat2 sahaje k :)

mamalieyna said...

huhu..eina pun jenis mudah menitik gak air mata..sebut je psl benda sedih, otomatik..sebak n nangis =P

hoho...gaji dh masyuuuk best aa jln2..kite je belum!

eMMe said...

taknak ikut, nak kirim boleh?
pergi berhibur la Ena, kalo dilayan sedih, mmg nangis sampai ke petang...*larikkkk.~

aiDieNa said...

Alalala.. jangan lar sedeh.. akak pon empangan dah pecah pagi tadi.. hurmmm kalau dekat nak jugak join buat terapi... terapi membeli belah.. hehehe

ardinihumaira said...

empangan dni pecah hari2. sobsss geram esemen banyak

LyNn HaMzAh said...

next week balik la kampung ena...lepaskan rindu tu...

ciK mOt ©™ said...

huwa...p sogo tu...tak tahannnn,.....

Fieza79 said...

la nape ena...sensitip sgt ni...

owhh leh jln2 sogo kira orait la tu...jom nak ikut gak...

Redbloodsnow said...

weekend nih bali kg ler kak E ea. lepaskan rindu kejap...hehe. akak untung still ade ayah...zie lak, sampai mati zie x dpt lg nk lepaskan kerinduan kan arwah ayah zie :(

Hamizah said...

kita pon rindu mak...

zura@iwan said...

jgn sedih2...ai pn tgh sedey ni...huhu..

chugie said...

alahai..apeke hei nye ni na. so touching!

Izan Ishak said...

alahai ena...takmo sedih2 ye. raya ni balik ganu tak? boleh lepaskan rindu kat mak ayah ye...

ana said...

aik..sempat lagi gi soping...jgn lupa beli ole2 kat mak ayah bw balik kg raya nie...hehehehe

yunz_02 said...

adeihh ena.. raya haji nnt blk tganu x?

~~*Lady Salwa*~~ said...

sabar ye kak... raya ni balik kpg x??

baru je minggu lepas pi sogo. tapi cuci mata kat bahagian bawah je... tak sempat la nak naik ke tingkat yg lain2... huhu