Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 10 November 2010

Ada Juga Yg Sudi Melekat & Harap Menjadi La Kali Ni



Heheheh..
kasi saspen itu tajuk!
saspen ker? tak kan!.. ;D


Apa yg melekat tu??? 
Iklan BE yg sdg menari2 kat sidebar tu..


Macam kat bawah nie:






Alhamdulillah.. 

Harap lama la melekat tu yeh!
Thanks buat kawan2 yg sudi singgah
dan buat en. Nuffnang terutamanya... 
Alorrr... skema nya ayat.. =P




Note: Teringin nak merasa pendapatan dari en. nuff tu.. 1st check pun blm pernah lagi.. harap dapat la merasa seperti kawan2 yg lain.. ;D
Nasib baik jugak blog dah boleh bukak cam biasa.. kalo tak mesti BE tu akan pergi.. huhuhu.. Jangan tinggal daku dulu ye BE.. ngee







14 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dapat elaun dari nuff leh banjer amani nanti yer..hehehehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnyeee
kita ade 4 BE..tu pon dh bersyukur sgt2

:-)

ardinihumaira said...

banyak woooh BE akak.
dni nyer ado dua jer. sobss nak curik satu :D

MRS. K said...

kalau nak rasa duit nuff, sila la cash out duit yang ada tu..heheehe

Ieda Al-Habsyi said...

yeahhhh! tahniah! :)

LYaFRINA said...

banyak dah tu...
harap terus melekat.. terlekat & bertambah BE!!!

Izan Ishak said...

bestnya ena...banyaknya BE...masyukkkk!!!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tahniah..moga terus sukses!

hajarus said...

tahniah k.ena... :)

yunz_02 said...

waaaa.. tingin jugak ena..

mzhany said...

sama sama ena...hehehe prasan tolong jawabkan...hurmm besh nye tgk BE tuh ;)

aiDieNa said...

Wah.. manyak tuu.. keep up.. cash out duit nuff nak buat apa?

ana said...

jgn lupa blanja arrr...

chugie said...

banyak tu BE ena! tahniah.. x lama lg dh bleh cash out kan nufffy!