Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 19 October 2010

Yelah2x... Sy Jamu La Nie Mata Kawan2.. hehehe



Apa nak mula ngan entry nie erk?? mrmm.. tiba2 blur jap.. sy baru lepas baca komen2 yg kawan2 tinggalkan.. Hehe.. maaf.. sy memg jarang dapat balas komen2 tu semua.. Boleh tak sy jwab jer kat entry nie utk keseluruhan.. 


~ Sebenarnya bukan la rajin nak buat.. tapi keinginan yg kuat dek tekak sendiri tu yg dok gigih buat tu.. kebetulan memg dah lama nak buat.. bila mood baik tu datang kena la proceed cepat2.. hehehe..


~ Gambar? sy memg malas nak snap malam tadi.. mood menyenap lak tak dok!! huhu..


~ Sy dapat la buat utk 2 bekas.. 1 tinggal kat umah, 1 lagi bawak makan kat opis.. pun sy lupa nak snap masa gambar lom potong.. mrmmmm..






sy sempat snap 1 jekkk.. tu pun dah tinggal sikit je lagi..   comot momot!! huhuhu.. Memg tak lawo kek nie kan!.. tapi tak pe la.. rupa tak cantik tak pe la kan!.. ni pun potong kat opis tadi.. Tak berseni sungguh!! jenuh keliling cari pisau potong sbb sendiri lupa nak bawak.. Asalnya nak potong terus kat umah tapi biasa la pepagi mesti tak sempat dah nak wat sesi potong2.. bawak je terus ngan bekas2 yg dikukus tu.. hohoho..



NOTE: Sonok gak sesekali bawak opis nie.. semua leh merasa termasuk big bos.. ;D



23 Ulasan:

MrS. F!zA said...

tetiba trgt dhla tk buat kek coklat.. dh 2thn lebih dah..dlu msa mula pndai buat tiap2 mggu nk buat

Ieda Al-Habsyi said...

enaaaaaaaaa, pos la ckit, teringin ni! :)

eMMe said...

eeee...kek coklat kukus....bile la nak buat utk kali kedua nih...ehehhee...tapi kek kukus tak yah letak coklat toping kan..tu yg best lagi makan kek kukus dari kek bakar kan...betul tak ena...?

Ietams said...

sedap nampaknye tu

suzzsuzie said...

bila tggal sikit maknanya sedap la tu...

Adlina Husaini said...

bestnya kek coklat!! nampak moist gitew

zura@iwan said...

ok la tu...asalkan sedappp....hehe

ardinihumaira said...

uiskkk kak.. sampai hati tak cuapkan dni sket huuu

mamalieyna said...

janji sedaaaappp...tmbh2 kaler coklat! sukaaa....^_^

chugie said...

nampak sedap tu... bestnye! ni yang teringin nak buat gak ni! :D

BIONIC WOMEN said...

wahhhhhhhhhhhhh...suka sangat kek tuh.tapi sendiri malas buat....

ana said...

sedap2....tapi nape x buat topping? ceh, nagada lak.. :P

Nana said...

comot xpe janji sedap hehehe

☆ciK mOt☆ said...

oit nana...
comot tu nama aku...sensitip ni..hahaha...

aler, rajin ena dan pandai ena buat...meh nak belajar...

ita cutevirus said...

pos kat ita itek...

☆ lieya latif ☆ said...

eh ena mane ade comot....nampak sedap tau...terliur lieya nengok hah....ni budak2 suke ni kan....berkeping2 leh bedal nie heheheeheh

kakpah said...

ena kena tag hehe... jangan mare...

hajarus said...

akak pos skit kat hajar... ;) teringin nak rase dah niii...

aiDieNa said...

Wah.. sedapnya! Orang sebelah tak rasa pong! Hehehehe... ;)

Ena said...

kak eina:

Ada.. balik karang.. ena kasi yeh!! memalam buat kek tu.. tapi dah plan nak kasi kat akak petang nie.. ;D

~~*Lady Salwa*~~ said...

cam sedap jek kek tu... bak sket... hehe

rajin akak buat ye...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak..nak jugak...huhuhuhuhuh

MAMASYAZA said...

wahhhh dah nak habis pun, mesti sedapppp