Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 26 October 2010

Wahhhh.. Pagi2 dah Ada Sudi Belanja, Terima Kasih!



Salam.. 


Pagi nie.. kantin baru dibuka selepas hampir 2 minggu ditutup.. tak tau la naper.. Dah tak nak niaga kot! so, skrg dah ganti dengan org lain.. tapi arini "mereka" kasi kami makan free je.. Mrmm.. utk breakfast ni je la.. tengahari karang tak tahu la pulak.. nak test dulu katanya.. 


Tak kisahla.. yg penting senang sikit kami nak makan nanti & dekat.. ngeeeeeee.. 


So, pagi ni kami di belanja makan Nasi Lemak.. Mula2 sy tak nak p sbb yerla nasi Lemak bukan peberet sy pun.. tapi kawan2 dok suh gak amik & cuba.. So, amik je la seketul! comei jek.. Dorang semua pakat dok amik 2, 3 malah 4 pun ada.. mungkin utk kawan2 sekali gamaknya.. tapi kebanyakkannya amik 2 la.. So, kenyang la perut pagi nie.. Alhamdulillah.. ;D



17 Ulasan:

ana said...

alhamdulillah murah rezeki!

ardinihumaira said...

nak akak belanja dni lah heeehe

mamalieyna said...

waah rezeki di pagi Selasa...hehe..orang kasi free jgn jual mahal..makan jer..hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rezeki jgn ditolak...ngeeee

mamaaerish@eb said...

alhamdulillah rezki... ;p

LYaFRINA said...

rezeki dr allah..
syukur alhamdulillah..

eMMe said...

alhamdulillah....rezeki Ena pagi, save duit makan pagi ni..tgh ari kan tak tau lagi ye ade ke tak rezeki Ena...

Dilla Ady said...

alhamdulilah murah rezki pepagi nih kan..

Fieza79 said...

rezki org belanja..save dh tu...

MAMASYAZA said...

akak tak sempat makan pun lagi, hari ni baru masuk ofis, berselerak meja dibuatnya

☆ lieya latif ☆ said...

wah untung ko ena.....rezeki org kate jgn ditolak...betol tak...eh takde ke yg nak belanje lieya ni heheheeh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah murah rezeki orang yang belanja tu kan...wah manik banyak iklan menari2 kat blog ahkak ni

wan nurul hezrina abd halim said...

rezki jgn ditolak musuh jgn dicarik.alhamdulillah..bestnyer org blnjer.selalu mknan free sodap dimkn..

chugie said...

murah rezeki org kantin tu belanja ye..

Redbloodsnow said...

alhamdulillah...rezeki pagi :)

zura@iwan said...

alhamdulillah rezki2....pestime open...so depa kasi mkn pree la kut..hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

syioknya dapat makan free... hehe