Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 20 October 2010

Ummi, Arini HariJadi kakak Kan???


Salam.. 


^_^


Entry yg simple utk pagi nie.. Hanya ucapan khas buat Puteri Kami Yang tersayang.. Anis Irdina sempena : -


~ 20.10.2010 ~




Gambar ni dah lama peram.. so, rasa nak tayang hari nie..




* Selamat Hari Ulangtahun yang ke 5 Tahun 
Buatmu Puteri Kami.. Anis Irdina
Semoga Kakak Diberi Kesihatan yang Baik 
 Menjadi Anak Yang Solehah
Cemerlang Di Dunia & Akhirat *




NOTE 1: Ummi tak nak celotah panjang yang ummi nak kakak tahu Ummi & Abah sangat2 Sayangkan Kakak.

Note 2: Dari semalam lagi kakak dah tanya mcm kat tajuk atas tu.. hari ni hari jadi kakak yeh!.. heheheh.. Excited sungguh!!








30 Ulasan:

☆ciK mOt☆ said...

hepi besday anis...
moga cemerlang dalam idup ya...

LYaFRINA said...

happy birtday buat irdina...
aunty (tba2 jd aunty..kalo kakak aci x?? hehehehe)... ok... siyes...

aunty doakan, irdina berjaya dlm kehidupan d dunia & akhirat serta dberikan kesihatan y bkekalan.. amin...

ena.. cantik tarik 20102010..

~aSHa~ said...

hepi besday anis irdina..semoga sentiasa sihat selalu, jadi anak yg membangga ummi abah, agama dan negara ye nak...amin

Fieza79 said...

hepy besday Anis....moga menjadi anak yang mendengar kata ye...jgn melawan ckp ummi..jgn menyakiti ati ummu tau...ni pesan untie ye....

comel nya Anis bertelekung..sejuk ati...

MrS. F!zA said...

happy birthday sweetie irdina!!!

moga jadi ank yg baik dgr ckp ibu bapa tau!!

ardinihumaira said...

Hepi b'day buat irdina... adik dni nama irdina juga tapi b'day dia semalam :D

Hamizah said...

selamat hari jadi,kakak!

Echa said...

happy birthday kakak.. moga jadi anak yang solehah yeeee... dengar cakap ummi... nanti ummi belikan hadiah.. hehehehehehe...

suamihanyisterizuki said...

selamat hari lahir jugak

☆ lieya latif ☆ said...

eh besdei anis ke ena....cantik tarikh ari nie....bertuah tau!

hepi besdei anis sayang..semoga menjadi anak yg bijak, solehah, dan sihat selalu....

mamaaerish@eb said...

alahai sejuk mata memandang...

epi besday yer.... semoga menjadi anak yg soleh... aminnnn

mamalieyna said...

happy besday kakak anis yg comel! ^_^

waah hari jadinya pada tarikh cantik ini..hehe..Ibu kasi apa? =P

Kakzakie said...

Salam Ena,

Kakak pun nak wish Happy birthday buat Anis Irdina. Dah semakin besar dah.... Auntie tengok gambar tu sangatlah comelnya...

Selamat berbahagia dan panjang usia...

Ieda Al-Habsyi said...

alololo..epy besday dear :)

yunz_02 said...

epy beday kakak comel :D

zura@iwan said...

comeyyy...hepy besday Irdina yg ke 5thn...semoga mjadi anak yg solehah...

rATu kEBaYA said...

selamat hari lahir anis... semoga menjadi anak yang solehah

eMMe said...

aunty eMMe pun nak wish kat Anis, hepi bufday, jaga ummi& abah, jgn nakal2, nak coklat, mai jumpe aunty, hehehehe...

~~*Lady Salwa*~~ said...

hepi birthday anis...

Moga jadi anak yang solehah... kakak yang baik...

dengar cakap ummi & abah ye... dahbig girl dah ni...

*comel anis pakai telekung tu...

Dilla Ady said...

hepi bufday tuk anis..

semoga jadi anak yg baik ye!

kak ina kl said...

selamat ulangtahun buat si comel anis irdina..semuga menjadi anak yang solehah dan berjaya dalam pelajaran

~~~ kay ~~~ said...

happy birthday, girl!
semoga menjadi anak yg solehah..
(^_^)

LyNn HaMzAh said...

happy birthday kakak...auntie doakan kakak menjadi anak yang baik dan pintar...suruh mama bagi alamat kat auntie yer...auntie nak belikan hadiah untuk kakak...

Redbloodsnow said...

wahhh..bday anis ek. hepi bday anis. comel jek die bertelekung tuh. cam iras² heliza plak anis nih telekung :P

Izan Ishak said...

happy birthday anis!
moga kakak membesar jadi anak yg solehah ye...dan akan gembirakan hati ummi n abah selalu~~

~Siti Hajar~ said...

Hpy Bday kakak ANis, Smga jadi anak yg solehah, berbakti pada ibu ayah & bejaya d dunia & akhirat..

psstttt...Kakak Anis nak hadiah tak? klu nak suruh ummi email add kat acik hjr...

http://dalia_hajar@yahoo.com.my

nurulazham said...

happy birthday anissss!!!!

chugie said...

selamat hari lahir anis! Moga jadi anak yg solehah.. sihat, ceria gembira dan mendengar kata kedua ibu bapa ye..

umialya said...

happy bday ntuk anis

eynda said...

Happy birthday anis yg comel...dah le iras2 hannah...besday pun sama date kan....cuma tahun je beza :-)