Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 3 October 2010

Terima Kasih Buat Yang Sudi Menjemput



Salam..


Hari Ahad sudaaaaaa..


Weekend.. adalah hari yg sentiasa dinanti.. 
Hari utk bersenang lenang la katakan.. tapi
Di musim perayaan yg masih berbaki nie
Sana sini ambil peluang & kesempatan 
Mengadakan Rumah Terbuka
Memg seronok makan free & gantung kuali kan =P
Tapi yg paling seronok bila dapat berkumpul 
Bersama keluarga dan sahabat handai


Harini badan sangat letih kerana
Edisi mengisi perut semalam sehingga ke malam hari.. 
Buat kawan2 blogger yg sudi menjemput sy semalam
Sy pohon Maaf kerana tidak dapat memenuhi undangan
Kerana sana sini jammed..itu pun sy hanya dapat 
Memenuhi 4 buah rumah saja siangnya dan
Malam tadi ada Open House Di rumah MIL


Hari ni juga ada jemputan tapi juga tak dapat di penuhi
Hubby dah keje.. maklum la.. photog memg mcm tu kan
Rezeki di hujung minggu.. ;)


K la.. daaaaaaaaaaaaaa..






10 Ulasan:

MAMASYAZA said...

akak pun ada 2 lagi majlis jamuan hari raya

ardinihumaira said...

dni lom habis posa6 lagi kak. isk

Nur Hawa Mohd Zin said...

kerja kawin dan open house..huhuh..

Nur Hawa Mohd Zin said...

kerja kawin dan open house..huhuh..

ana said...

betul..gantung periuk jer time weekend nie...besh2 :)

mamalieyna said...

umah eina la ena tak dpt dtg tu..huhu..takpe la..next year eina buat lg insyaallah..ena dtg eh..hehe..

today i'm on leave..yeaa! =P

~~*Lady Salwa*~~ said...

tak pa akak, next time kalau sal buat lagi sal jemput datang tau...

suraya pun katanya nak datang, tapi tak muncul2 pun... maybe dia pun ada hal kot... huhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehehe..betul tu mek na
bila ade jemputan mmg penat kan??
takpe..yg tak p tu.nnti tahun depan p la if depa ajak
tak pon p raya haji ni..raya gok kang? wkeekkeke

Redbloodsnow said...

masih ade lg ea open house kat sane ek. kat cnie cam dh x kedengaran je lg. ker org x invite zie ek..hahaha :P

Adlina Husaini said...

cbuknya..bestkan makan pree ^__^ tak yah sesusah nak masak