Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 15 October 2010

Tayang Gambo Lagi Sebelum Balik



Mrmm.. tak de mende pong.. just nak tayang gambo yg sepatutnya dok lam ENTRY NIE.. tapi tergendala masa tu.. huhu..



Gambo yg sy ciluk dari FB.. huhu..
layan!!!




~ Rumah open house ke-2 di hari sabtu tu, kami ke umah kawan Huby
Masa kat umah nie la sy dikatakan adik huby mcm entry tadi tu.. tapi bukan dari suara2 mereka yg ada dalam nie..  Besar sangat gamaknya baju sy tu yg buatkan sy nampak sangat kenit! uhuk!! (baju jugak yg salah..hoho)

Perasan tak irfan ngah nangis tu sb tak mau amik gambo & nak manjat balkoni dari tingkat 14 kot umah kawan huby tu..




~ Ni open house umah kawan sek dulu.. Apa la yg Mek Na dok Pot pet Pot Pet tu kan.. heheheh.. sendiri pun dah lupa mende apa la tu sampai tak sempat nak tengok camera.. ;D




 ~ Haaa.. ada pun yg sy pandang kamera.. ;D tapi gambo tak cukup terang la pulak kan! tak pe la..


&



~ Bersama Siti Fattanah (tuan umah), Linda dan Nik Sue.. owh.. sangat  happy masa nie.. best nya.. walaupun sy tok leh nak chit chat sesangat sbb dua beradik tu bergendang ding song berlagu pilu.. tapi sempat gak abadikan gambo nie.. ;D.. Ada lagi kawan2 lama yg datang tapi yg nie sempat jumpa.. yerla memasing memenuhi undangan sana sini.. jd mana yg sempat je la.. huhuhu



InsyaAllah.. kalau ada rezeki & kelapangan kami akan wat reunion awal bulan depan or pertengahan bulan 12 utk kelas kami.. Tak sabar nye... Moga2 time tu hubby free la.. kalo tak gigit jari la nak berkumpul reramai..




Note: Selamat Berhujung Minggu










































12 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya g open house..

~~*Lady Salwa*~~ said...

lainnya muka akak dalma gambar2 kat ats tu... maybe sebab dari jauh kot...

nampak makin kurus...

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah raya sebulan..sebulan open house..heheh...tunggu raya haji plak kak ek

zura@iwan said...

bsr rumah kwn sek tu..lawa umah dia...

slmt bhujung miggu jua...

chugie said...

ena mmg nampak cumel dan kecik lah.. tut lah org tu ckp camtu..

tp xpe, muda remaja gitu.. bagus pe? :D

ardinihumaira said...

akak.. cun la akak dalam gamba tu.. setiap gamba akak nampak cun.. petua pliss :D

Dilla Ady said...

keciknye la ena nih...da mmg mcm adik2 da pun..kecik btul..hihih

hepi weekend ena!

kakpah said...

tahun ni akak tak banyak penuhi undangan open house. ada je benda nak buat....
tu asek makan je tu badan ena tak gemuk2 jugak hehe..

eMMe said...

Ena, best kan jadi org comey ni..anak dua tapi badan still cam adik2 je, hahahaa...opss..bini sape? bangga tau ur HuBBy...hiks~

ana said...

tkt 14...bahaya tu baik pegang elok2.

Nia said...

salam ziarah ya,

seronok dapat pergi open house kawan-kawan kan.
isk, bahaya tu nak panjat beranda tingkat 14, sama mcm anak saya tu, berani betul.

eyndayusoff said...

Kecik je Ena ye :-)