Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 14 October 2010

Tak Boleh Nak Follow Balik Ni.. Naper la Pulak kan!



* Sy tak tahu kenapa sy tak boleh nak follow or nak log masuk ke blog lain skrg  nie.. apa masalahnya plak kan.. semalam tak leh leave comment kat sesetengah blog.. pastu tak leh gak nak follow blog dorang yg dah follow ke sini.. Asyik kuar paparan yg sama jer.. tapi tak diberitahu nya pun apa masalah tu.. haishhhh!!



* Harap pasni settle la masalah tu.. dan buat teman2 yang baru saja follow ke sini.. moga terus sabar ye.. bukan sy sombong tak nak follow balik tapi memg tak dapat nak log masuk..



* Ada sesapa yg leh bantu??? terima kasih seandainya ada yg sudi membantu hamba yg tak berapa nak pandai nie.. huhuhu..


7 Ulasan:

nieda said...

owh yaker? taK penah lagi ada prob mcm ni

ardinihumaira said...

kena follow di Followers tu. tak leh guna follow kat bahagian atas :D

eMMe said...

line problem kot ena...me pun tak bijak sgt dlm bab2 cenni...nnt ade la kot yg arif tentang nih...

mamaaerish@eb said...

line problem kot x? dh baper ari gini tau...

rATu kEBaYA said...

tak boleh follow.. ada jugak terkene dulu.. tapi bila esoknya nak follow terus boleh.. maybe system kot

LYaFRINA said...

line x ok kot...

atau

limit utk jd follower dh ckp kot...

ehhh.. xreti gak nk kata.. tp biasala kan.. kdg2 logspot wk hal jugok.. kelmarin dulu pon lya xleh nk leave komen.. tang t/hari tu bru ok..

mamalieyna said...

taktau gak..huhu..

blogspot problm kot..try next time!