Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 14 October 2010

Sy Balik Dulu Yeh!..




Hari Ni.. sy & huby half day.. ada sapa2 nak ikut??? ekekekekke... kami nak pi...... dating!! ngeh ngeh ngeh... =P


Eiyoooooo la tuyh!!.. 


Tak de maknanya la dikala cuti yg seciput tu nak guna utk p dating.. hoho..


Mrmmm.. Al-kisahnya, petang ni nak bawak si kakak check up berkenaan asthma nya.. tu je la..  


Sy balik dulu yeh!.. hehehe.. mrmmm.. kalo balik umah best gak.. leh lepak2.. tapi balik sbb nak amik si kakak & kuar balik tu yg maleh tu.. tapi demi mu anak.. Tetap kena RAJIN..=P


K la.. daaaaaaaa...



NOTE: Jumpa di entry berjadual selepas ini.. ;D



12 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bye akak...take care k...muahh2 kat anis ye...

Ena said...

Ieda,

uti !cepatnya.. thanks.. ;D

eMMe said...

demi kesihatan si kakak, harus la Rajin kan diri mu Ena...selamat pulang ya buk~

Nana Aziz said...

yela..pegi la blk..

dh lame xjenguk blog ena..dh berubah wajah rupenya..hehe..nmpk sgt dh lame x jenguk kn kn..

MAMASYAZA said...

begitulah pengorbanan sorang ibu n ayah demi nak tgk anak2 sihat walafiat

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

jalan lek lok yee

Fieza79 said...

hahh dh nk balek..tak aci ni jeles nak balek jgk..!

mamalieyna said...

sempat buat n3 berjadual yee..hehe..bebaik di perjalanan..hehe..

Izan Ishak said...

hati2 ye ena...
demi anak kita sanggup buat apa saja kan~~

chugie said...

hope kakak ok ye..

Redbloodsnow said...

papapi kak E..mwahhhh

ardinihumaira said...

;) akak balik pastu belanja dni makan ye hehe