Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 12 October 2010

Susah Juga Bila Tak De Tikus Kan!


Salam..


Hehehhe.. Tikus mende la pulak kan.. ;D


Arini lom pukul 7 dah sampai opis.. memg dah selalu gak sampai awai cenggini.. selalunya sy akan Zzzzz dulu.. =P



Tapi arini tak sempat sbb dah On.. tak tau la sape yg lupa nak Off kan.. So, sy apalagi.. on kan la "umah" ni.. Windu walaupun dapat ber -entry dari rumah.. heheheh.. Over sokmo.. ngeee



Sy mintak maaf sbb semalam walaupun bercuti sy tak sempat nak jengah umah kawan sangat.. sbbnya "Tikus" tak de la pulak.. Susah juga bila ta de.. alahai.. Mana ntah perginya.. Lappy huby pulak bawak p opis.. Jd susah sikit la nak BW tanpa guna bantuan dari en. "Tikus" tu.. Tu pun nasib baik sempat siap 1 entry dan leh leave comment kat 2,3 umah.. huhu.. yg lain kebanyakkanya sy hanya sempat baca entry aje.. huu



K la.. stop dulu.. ni pun ntah berapa kali berhenti ntahhh!! maklumla sehari tak datang macam2 citer ada.. semua nak tau sekali gus kalo boleh.. hehehhe.. 



Daaaaaaaa...



NOTE: Ada juga kepetingan "tikus" upernyer... ;D






13 Ulasan:

Izan Ishak said...

mmg susahlah ena klau takde 'tikus' ni...mmg teraba2 plak sbb dah biasa kan~~

awal tu ena sampai opis~

~~*Lady Salwa*~~ said...

awalnya sampai... sal kul 7 kat umah lagi... hehe

eMMe said...

dah biasa gomol tikus, kalo tak tikus, alahaiii...gersangla....hohohoh...

.::Lynn::. said...

tikus ekor panjang.. hahahhaha

☆ lieya latif ☆ said...

tikus tekan2 berani laa ena....tapi tikus ade misai mauu aku tekujat n telompat hahaahahh...

ardinihumaira said...

amik tikus dni meh3 :D

Dilla Ady said...

tikus tu rupenye..

ingatkan tikus ape tadi..hihih

LyNn HaMzAh said...

lor...ingatkan tikus apa...hehehehe...

umialya said...

ena nak tikus ye.. meh ambik!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheheh 'tikus' g dating la tue kak.. :P

nieda said...

memang susak kalau xde tikus..semua benda jadi lambat

zura@iwan said...

kena cari tikus lain la gnti...hahhaa

rATu kEBaYA said...

tikus tu memang penting.. jgn tikus yang pemakan dah lah