Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 4 October 2010

Setelah 13 Tahun



Salam...


hehehe.. apa la yg 13 tahun tu kan!.. ;D


Fuhhhh.. baru terhegeh2 nak bersiaran nie.. bukan sibuk mende pong.. tadi ada Meeting dan sambutan Hari Raya Bahagian kami.. Kenyang sungguh perut nie dari weekend bawak sampai ke arini.. sampai tak termakan dah!.. hoho..


K.. lupa kan dulu pasal tu sy upload gambo arini punyer cerita next time la yeh!.. hehehe.. 


Tok leh nak bebel2 jugak sbb time rehat dah abis.. So layan gambo dulu la ye.. =P.. ops!! gambo2 tu diambil pd 24.09.2010.. sebelum tu.. maaf sbb gambo2 semua tu editing tak betul sikit.. kejap panjang, kejap lebor.. hoho




Bersama Linda dan kak Eina @ blogger Aidiena



Familiy kak Hada.. dah hampir 7 tahun kot tak jumpa ngan kak hada ni, member zaman IPT dulu..



Family Linda.. kawan sekelas juga nie..



kat atas tu suraya & gambo bawah tu husband suraya.. (kawan se-opis masa mula2 masuk gomen dulu, skrg dah tak sama lagi tapi kami still kawan baik) leh irfan baik punyer landing.. heheh



Berbaju Biru teman sekolah setelah 13 tahun tak jumpa..




Family kak Eina merangkap jiran sebelah rumah.. 



Ni la keluarga pengasuh 2 beradik nie.. kemain lagi bertenggek si adik bila ibu & babanya datang.. hihi.. kakak leh tertido lak masa ibu dier datang, tapi terus bangun pastu p amik gambo.. hehe



Kawan2 hubby



Beetudung biru tu la adik sy.. pernah enterprem sebelum nie kan!.. ;)
Tanpa kehadirannya .. semuanya mungkin payah sikit la nak berjalan lancar.. 


NOTE: ceritanya di lain entry ye.. huhu.. sowiiii!! Sebenarnya kawan2 hubby, famili MIL, ipar duai dan kawan2 masih ramai tapi tak sempat nak snap.. mana yg sempat aje nie.. huhu




18 Ulasan:

Kaseh NazLieza said...

cntik umh akk..ehehehe

zura@iwan said...

cantik arr gmbr tu....rumah pon cantik...

MrS. F!zA said...

rumah k.ena ye??cantik!!! hai ade jgk tu blurkan kt cermin tu..ahaks

LyNn HaMzAh said...

cantik la rumah ena...dapat juga ena buat makan2 kat rumah ek raya nie...lynn x sempat pun nak buat makan2...huhuhuhu...

chugie said...

walaupun ena kate editing gambar tak betul tp masih clear tuk kami tengok.. cantik sokmo.. cerita jangan lupe siarkan nanti ye..

ana said...

best la dpt kumpul ngan kwn lama2...huhuhuhu

~aSHa~ said...

wah buat ari apa ni?..

kak aidiena tu senior asha kat itm jengka aritu

Adlina Husaini said...

owh ena, ina tu jiran sebelah ena rupanya..wahhhh bestnya dua-dua otai blogging

suka la ur apple cheek,tinggi siot..cam nuraniza idris ^_^



pemimpin tersungkur, biadap!

Fieza79 said...

wahh umah cantek...gamba2 pon cantek...mmg ena pakai kamera pe sebena nya ni..n edit pakai software hape..?? hehe sebok je nk tau ni..

MAMASYAZA said...

bestnye dpt jumpa kwn2 blogger...sronokkan..apapun kirim salam kat hada ok

aiDieNa said...

Wah... gambor kita pon ader lar.. hehehe... dok tunggu jugak biler nak naik.. hahaha!!

umialya said...

tak aci le, makan x jemput kiter

LYaFRINA said...

kiranya ni jamuan raya + reunion la ni?? hhehehe

aidiena tu y dr log diari bonda kn??

ardinihumaira said...

bestnya kumpul ramai2 ;D

eynda said...

Bestkan bila berjumpa dgn yg lama tak jumpa...rumah ena cantik sangat...kemas :-)

Nur Hawa Mohd Zin said...

nice pic2 akak...

mamalieyna said...

waah teruja kan jumpa kwn2 lama gini...kemas rumahnye..hehe..

♥♥syahadah♥♥ said...

hahaha gambar ku ada di situ..apapun best laksa ena...nak makan lg tp perut penuh!