Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 22 October 2010

Sesekali Cuci Mata Dengan "Mereka" Ni Pulak!



Heheheh.. tak mau bebel.. just nak tayang picture "mereka" yg comel kat bawah nie..


*
*
*
*
*



Comei kan! 3 sekawan.. ;D



 Ni nampak cam patung burung je kan!.. sebenanya memg burung betul pun.. 



Ni yg paling bising kat situ masa tu.. Pot pet pot pet.. =P



 Eh! si comel yg ni pun ada? ngeeeeee.. susah dah nak jumpa kat KL nie.. kat kg leh la tengok selalu sbb ayah bela.. ;D


Banyak gambo sebenarnya.. tapi memandangkan snap guna hp comei kan! Banyak yg blur.. So, tayang je la mana yg ada.. mrmmm..


Tu je la citer utk entry nie.. uhuk!


Eh! belum.. ada lg sekeping tersesat!! hoho..



Muka yg sangat letih sebenarnya.. tapi gigih dok sengih demi gambo.. ngeeeeeeeee..




NOTE 1: Perasan tak semua gambo kecuali yg last tu tak de watermark?? mrmm.. lupa la nak buh tadi.. nak edit semula dah maleh dah.. alahai.. 

NOTE 2: Ada peluang kami nak p lagi sbb kasi budak2 nie terdedah ngan dunia "bird" nie.. tak de la jumpa bid panggil ayam cam irfan aritu.. wahahahahha.. semua mende p panggil ayam.. hadoiyaiii!!


8 Ulasan:

zura@iwan said...

comey2 burung2 tu....pakai hp pon lawa gk gmbr tu...hehe..

Dilla Ady said...

btul tu ena..pakai hp pun cantik2 jek gambar nih..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya...jalan2 kat taman burung...brapa rm kak masuk sana??? teringin gak nak p..

eMMe said...

ni taman burung kat KL ke?

rATu kEBaYA said...

seronok jalan2 kat taman burungkan... mcm2 burung boleh jumpa..

sLEEping BEauty said...

cumel2 burung kt situ ..
ok pe wpun pakai hp jew .. ttp cun pe ..
hehee

Nana said...

kat kl bird park kan
panas gile la dlm tu kan

ardinihumaira said...

dni rasa macam nak culik je burung2 tu hehe