Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 13 October 2010

Selamat Menjamu Selera



Dah plan nak makan per lunch ni? mrmmm.. sy dah tapau dah tapi cam tak selera lak nak makan... tak pe.. sat g lom pukul 1 pun lg kan.. hehhe.. tak sesabor nak tanya makan.. arini pakai baju bunga2 besor rasa  kembang & bulat semacam jekkk.. baju zaman jepung ni.. huhu.. apa kena mengena ntahh ngan entry nie ntah! dan tak berkait pun ngan citer makan tu... keh keh keh!!



Dok belek telek..



Meh kita layan gambo lagi meh.. biauuu sampai muntah.. hoho..

Memandangkan skrg dah masuk time makan.. so, kita tayang gambo tengah makang.. ngeh ngeh ngeh.. gambo sipi2 jekk ponggg.. lepas pusing kat lam Bird Park tu.. kami singgah makan kat Taman Tasik Perdana tu.. Ramai yg tengah menjamu selera time nie.. Tu bekalan dari rumah yg tak di plan pun.. Rendang ayam ngan nasi semata2.. wakakakkaka.. sian.. huhu



 &


Ni la keluarga Abg sy yg Sulung dan sekarang dah jadi PakLong selepas kakak sy yg Sulung dah PERGI dulu..Eh! chop! tu yg berbaju orenggg tu.. anak teruna sy tu tak termasuk lam senarai yeh!.. masa nie sepatutnya si kakak masuk sekali tapi disebabkan majuk yg lom baik tu.. makanya nan ado la gamba nye.. tu pun deme dok fokus kat kamera yga dik sy tengah snap.. hehehhe.. Sy nompang dari sebelah si kakak.. uhuk!








7 Ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ooo..dia la skang jd abang yg sulong eh..

ahhahha..dok apelah baju zaman jepung pong..mek na totap cunggg!

eMMe said...

hurm..layan gambar pun okey...tapi me tak lunch today..dah makan nasi kul 9 am tadi..still kenyang...

mamalieyna said...

lmbt lak sesi terjahan ke umah kengkwn ari ni..huhu..

waaah citer makan2, citer psl baju munge2 beso2..takde kaitan pun takpe, janji bebel..hehe..

Fieza79 said...

sesi mkn2..seb baek dh mkn...
btol tu tkda kaitan pon tkpe janji bebel..! hehee

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sonot kalo pi beridah selalu ni kan...dapat tenangkan fikiran...

Redbloodsnow said...

best arrr mkn² cam gtu kak

ardinihumaira said...

dni lom makan.. sobss... lapa ni