Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 12 October 2010

Se Je La Dulu..



Tup tap tup tap dah jam 3.00.. cepat sungguh kan!..



Petang2 camnie pekena kopi sekali sekala best gak kan!.. Sekali Sekala... hehehehhe.. yerla dulu ari2 nak minum kan!.. sehari tak pekena cam ada yg taklengkap.. skrg dah ok dah.. tapi kalo teringin plus ngan mata stim semacam jekkkk.. leh la layan kan!.. =P



Moh ler kita layan gambo kat bawah nie.. sikit je ponggg... ada banyak tapi malas lak nak edit.. so, layan se (1)  je la dulu petang nie.. nanti free sy tayang lg yeh!.. ;D



 

Gambo kena "dera" ngan dak irfan masa p Taman Burung Ahad lepas.. Tapi sempat lagi nyengih nak amik gambo punyer pasal.. heheh




Time nie.. rasa mcm nak tercabut dah kaki ni.. tak larat sungguh dah time nie.. t pasal la tertinggal je kat belakang.. Silap sbb sy tak bawak stroller.. kalo tak mesti ringan sikit beban tapi rasanya kalo bawak si kakak pulak yg sibuk nak duk lam tu.. sudahnya kena gak dokong si irfan.. Selalunya la.. sbb si kakak tau stroller tu dier punyer.. sokmo tak nak mengalah ngan adik.. Tu yg dah lama peram stroller tu wat pekasam.. eekekekkee..




NOTE: Time nie sy sesaje wat ghaye ngan suara org nangis sbb irfan tak mau jalan sendiri (masa nak balik je time pergi dier kemain gigih berlari naik turun bukit).. itu yg dan dan dier nak kiss ummi nya tu.. hehehe.. tau pun cayunk kat ummi nie.. tapi still tak nak jalan sendiri.. huhu




~ Auto Publish~





12 Ulasan:

eMMe said...

aa'ah Ena, besor dah Irfan, mmg terserlah kecik molek mu wahai Ena...sok irfan dah besar, leh dia dukung Ena plok...hahahaha...

chugie said...

huhu.. ena kene dera ek? siannye.. dh lah kecik comei! :D

kalau sy yg dukung tu, mau pengsan lepas tu ekekekek:D

~~*Lady Salwa*~~ said...

dah nak sama besar lak nampak si irfan ngan ummi dia.. hehe

ate, dah ummi dia pun kecik molek jek... hehe

zura@iwan said...

mn gmbr burung...hikss....

nieda said...

kena dera ngan anak sekali sekali..hehe..padahal selalu kena iyer tak??

x sampai lagi ke taman burung, ntah bilalah boleh ke sana

LYaFRINA said...

ena.. tmn burung ni y kat masjid negara tu k?? dh lain nmpaknya... k y kat lain ni??

--lya xleh minum kopi.. apalg baunyer.. mau pengsan buatnya

ana said...

ana dulu hari2 kena pekena nescafe...skrg dh kurang sikit.

kakpah said...

aduyai... lenguh lengan tu ena oi..
kakpah kalau dukung si faris yang sebelas kilo tu pun dah tak larat dah...

rynas said...

aduh penatnya kalau kena dukung budak2 ni saya mmg surender mesti pas kat bapaknya.

hajarus said...

ala ciannyer akak kene dera ngan irfan... cian ibu ifran kene dukung irfan sepanjang jalan... dah la ibunyer kecik molek orgnyer....

Dilla Ady said...

semput la ye ena nk mendukung irfan nih...dilla mendukung acha sekejap jek pun da lenguh n mengah2..

lagi ena nih kecik molek orgnye..huhu

MAMASYAZA said...

sama cam sikecik akak, kalo dah lama berjalan, mulala nak berdokong, sakit pinggang dibuatnya