Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 14 October 2010

Rasa2nya Tajuk Apa Yg Sesuai???



Salam... 



Selamat Pagi... 



Mrmmm.. bila dah awal... awal sangat pulak jadinya kan!..  Apa la yg awal tu ena oiii!!... hehehehhe.. Ni la.. awal pulak rasanya ber new entry pepagi nie (ada lagi yg lebih awal la enai oiiii).




Tapi cam kuncup je rasa sbb tak tau nak bebel apa.. hoho... Tapi.. tapi lagi!! heheheh... tangan nie cam gatai2 jer nak mengetuk keyboard




Kawan2 opis pun ramai pulak yg sampai awal pagi nie.. Masing2 ngan baju Batik yg cun2 belaka.Sy? mrmmm.. ntahhh naper la malas sokmo bila nak sarung baju batik. Malas nak Iron sebenarnya.. hahahahah... Iron baju batik utk hubby jekkk. Sendiri pakai baju ala2 batik sajo.. huhuhuhu... 




Mengejar masa la kononnya.. malam2 malas nak iron.. pepagi nak p kije.. Baru terhengeh2 nak iron.. memg sokmo la kan! Ntahhh bila la nak mai balik mood rajin cam dolu2.. Semua wat awai2... Skrg nie... lepas solat isyak, Mata dok lalok jekkk.. tu pun tahankan juga utk siapkan keperluan anak2. Dorang punyer malas camer pun tetap siapkan jugak Tak boleh tidak.. sbb waktu pepagi seawal mana pun bangun tetap terkejar2.. Naper ntahhhh... eh! sy cool lagi Tapi hubby yg sokmo kalut pepagi.. Ops!! termengumpat huby pulak! Ya Ampunnnnnnn!!! hohohoho..




K la.. bebel sokmo tak pernah nya abis..  Nak p jalan2 sat na... cuci mata kat umah kawan2.. kot2 ada yg dah update pepagi nie..




Daaaaaaaaaa...



NOTE: Kawan2 buh la apa tajuk entry nie yeh!.. ekekekekke




16 Ulasan:

ardinihumaira said...

tajuk ceita pagi :) hikss okay tak kak

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

selamat pagi ena..
ruma baru ke atau izan salah masuk umah ni...hehehe

ana said...

sama la kite...ana pun pakai ala2 batik jer... :)

eMMe said...

monik ena! me pun sampai awal, so, ni rumah me kasi komen dulu, mE berbaju pink kosong, kain batik...okey? have a great Thurday dear~

kak ina kl said...

paling malas nak iron baju..

akak pun makan gak makjun RM5.00 ajer dari dulu sampai sekarang.

mahal rasa jamu mak dara ni kan

mamalieyna said...

tajuk 'cerita batik'..ekeke...tak komersil lgsg! =P

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

okla tu sempat la jugak tgk hubby mek na kelam kabut
hubby sy? membuta laa sbb dia masuk keje kul 9..mencik! sy la kelam kabut sorang2...opsss terumpat hubby gak..muahhahha

Izan Ishak said...

ena, sokmo malas nak gosok baju...selalu izan pun buat pagi2 jgk. kecuali rajin sgt terus gosok beju utk seminggu..

LyNn HaMzAh said...

batik di pagi khamis...hehehehe...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tajumnya...bebelan di pagi buta....

Dilla Ady said...

hihihi...kekadang mmg tak tau nk letak tajuk ape tau..buntu..

☆ lieya latif ☆ said...

lieya kan ena..dulu rajin gosok awal2 mase weekend..skrnag takde dah..sume bantai gosok pagi2....tu yg kene bangun on time pukul 5 setengah tu...kalo tak mmg kelam kabut aku hahaahahah

~ Lady ell ~ said...

amboi..n3 diawal pagi ekk

Fieza79 said...

fieza pon mls gak nak iron baju memalam...pagi2 baru kalut nak iron...

pon tgh kering idea nak ber n3 ni...huhuu

~~*Lady Salwa*~~ said...

sal pun sama la, jarang benar nak pakai baju batik... ala2 batik pun jarang gak... sebabnya sama la, malas sket nak iron baju batik nih... iron 2,3 kali pun tetap nampak cam berkedut je... hehe

sekarang lagi la, semua dah tak muat kat pinggang... hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat pagi kak ena.....