Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 25 October 2010

Pemenang Misteri????



Hehehe.. Apa la yg Misteri sangat tu kan! Ngehehehe..
Entry nie sempena sy terpilih sebagai Pemenang Misteri untuk Alya 1st Birthday  Giveaway yang dianjurkan oleh Umialya. Alhamdulillah.. rezeki setelah sekian lama tak menyertai GA or Contest.. Terima kasih kak.. nanti buat lagi yeh!.. (bila turn sy lak nak buat GA nie???)



Moh ler kita tengok hadiah nye!
  

*
*
*
*
*


 Ada dua tau lam kotak tu..



&




Cantik kan!.. ada dua..  Beg pink, cekak dan klip (lupa lak nak snap satu2) tu utk Anis & Bantal Strawbery tu untuk Irfan. Memg dorang tak gaduh langsung.. ;D dan key-chain beserta apa tu erk namanya yg letak kat Fridge tu.. haa.. lengkap! tak de saper pun nak berebut.. semua dapat tau!.. 



Terima kasih kak, cantik sangat! Kami suka.. 
(^_^)



NOTE: Sori kak, kami lewat amik kat Skynet aritu.. ari Khamis petang baru dapat amik (ari selasa kami sampai dah tutup pulak, rabu tak sempat huby ade kije) ingat nak wat entry ari jumaat tu.. tapi semua gambo2 tak sempat nak edit lagi masa tu.. So, jadi la entry hari nie.. ;D





12 Ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rezekiiiiiiiii..eeheheh
tahniah mek na

mamaaerish@eb said...

wah bestnyerrrrr... congrats...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cantik la kak....tahniah k...wah banyak iklan berkedip2 kat blog akak ni...mesti BE masyuk kan

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah ena...murah rezeki ena.....alhamdulillah....adiah pun cute giler okey~

zura@iwan said...

cantik....tahniah ye..

Dilla Ady said...

jelesnye...cantik ar beg tu...cute nye..

tahniah ena menang ye..

LyNn HaMzAh said...

tahniah2...

Fieza79 said...

taniah ena..rezki..! dpt pulak adiah comel gitu...mesti suka Anis dpt beg gebu dn Irfan pon dpt bantal gebu...nsb baek ada 2 brg..kalo tak mau berebut..!

ana said...

wah tahniah...berjaya!!!

LYaFRINA said...

hehehehe..
tahniah.. tahniahhhh

ardinihumaira said...

wow bestnya kak :D

Ena said...

Kawan2,

terima kasih...
tengah cari mood nak ber contest pulak.. mrm.. bila la tu kan!