Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 18 October 2010

Owh.. Sangat Teringin Nak ke SINUN!



Entry ni terhasil sementara menunggu big bos amik.. heheh.. ye! kami masih mengekalkan WP1.. leh la sampai umah awal sikit..


Arini rasa sangat bowink walaupun kije banyak nak kena buat.. suara pun tak berapa nak keluar harinie.. sampai members dok tanye "awat ena sepi jekkk arini? monday blues ker? ekekekke.. Sy hanya leh senyum tak kata apa.. nak kata monday blues pun idokkk.. mrmm.. ntah.. Tapi sy perasan yg sy nie kalo time tengah Pose.. mulut otomatik mcm ala2 terkunci gitu.. kalu dok kat tempat lama (blok A) selalunya dorang dah leh teka.. Tak tau naper.. bukan dirancangkan pun.. tapi bagus gak la.. kurang sikit mengumpat.. =P (tapi kalo tak pose tak bermakna sy ni kaki ngumpat.. hoho)


Tahun nie planning nak p bercuti masih tergendala..huhu. asyik postpone jekkk.. Camtu la kalo tak plan betul2.. udahnya jadual hubby dah penuh.. camner nak p bercuti?? Tapi seyes rasa nak sangat p jalan2 ke SINUN!..walaupun dah pernah tinggal kat sana bbrp tahun.. mana tu? heheheh.. Biarla Rahsia.. Alahai bukan jauh mana pongg.. kat lam Malaysia jugak.. huhu.. bila lah tu.. 


K la.. nak kemas2 sebelum Si Dia datang.. ;D


Daaa...


9 Ulasan:

ana said...

ana tak suka klu pose time meeting..bkn apa, nnti nak cakap dlm meeting or bisik2 org sebelah rasa tak selesa...faham2 je la. klu boleh time pose nak dok dlm bilik je buat keje.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

orang pun teringin nak g bercuti sangat2 kak...hhuhuhuhu

Nana said...

wah kemana kah tempat di sinun yg akk nk pegi tu hehehe

mamalieyna said...

SINUN mana la tu ye..? hehe..ala eina pun sama, lama tak g bercuti2..hoho..!

aduss hari ni half day meeting ja..buhsan..tk dpt BW sgt!

hajarus said...

akak semalam br jer last date tuk booked tiket Air Asia... akak xbook ker... harga dari RM1... ;d

manelah agaknyer destinasi yg akak tingin nak g tu?

ardinihumaira said...

nak ikut akak gi sinun tuh hehehe

Ena said...

Ana,

tu la pasalnya.. tapi nak wat camner kalo dah meeting di bulan puasa.. huhu



Purplelicious,
Jom ieda.. leh main ngan amanda sekali.. hehe



Nana,

Tempat yg ramai org suka pergi je.. heheh.. tak la surprise sangat.. mmmmrrmm



Hajarus,

heheh... tak la rahsia mana tu hajar.. saje je akak nie.. ;D

RM 1 yg ditawarkan oleh AirAsia tu memg akak terlepas.. huhu..



Mamalieyna,

Jom kita p bercuti.. ecehhh!! cam dok sebelah umah jer.. ;D



Dni,

jom dni jom! ;D

Redbloodsnow said...

ke sinun? haaaa ke sarawak ker ek ek? coz if bc word SINUN tuh biasenya penggunaan org swak..hikss :D

MAMASYAZA said...

takpa hujung tahun nanti, boleh p bercuti ok, bawak anak ronda2