Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 29 October 2010

OK La.. Dah 4.30, Balik Dulu Yeh!



Dah nak balik dah kan.. sat sungguh masa berlalu.. ni sntery sebelum balik umah or mungkin jd entry penutup arini (Ntah2 terbawak2 sampai weekend tak ber-update.. uhuk!).. Mrmm.. tadi sy p cuci mata kat Sogo je.. sebelum tu p Mara sat, amik baju batik yg sy tempah kat situ.. Heheh.. batik lagi.. Tak la banyak sangat koleksi batik sy tu.. tu yg tambah2 sikit, sebelum ni anta kat situ juga.. Ok la.. selesa je.. 


Makanya, tok leh la nak cuci handbag lagi.. leh cuci mata je.. huhuhu.. tapi kalo blh pun tak sangggup nak "Q" panjang masa nak bayor.. hadoiiii! terus la kami ke Mc'D utk isi perut yg hanya makan biskut cicah air masak je.. hoho.. tipu jekk! mana ada cicah air, makan cenggitu jekkk.. wehehehhehe.. 


Dah dapat set Burger Black Pepper terus chaw chin chaw.. tak mau makan kat situ sbb ramai yg amat.. sampai je opis dah jam 2.. Sekali tu collegues yg jg meeting arini ajak makan (meeting boss besar menu2 semuanya sedap!) wallamak!!! makan nasi lagi best! terus tak jadi makan beger.. Simpan je la leh makansama2 ngan huby nanti.. Ecewah!!! eh! seyes tau, sy suka makan share je.. ngeeeeeee.. 


Ok la.. nak balik pun bebel lagi.. haihhh!!



Selamat Berhujung Minggu ye Kawan2.. ^_^



7 Ulasan:

Ietams said...

selamat berhujung minggu!..
sogo tgh sale kan..
rambang mata tengok handbag.. hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

semalam pun eida makan burger mcd blackpepper tue jugak kak..sedap kan...
hapie holiday...

eMMe said...

me suke, share, tapi hubby tak cukup, jadi nye, kene sorang satu, huhuhuuu...

aiDieNa said...

Alahai beshhhhnyerr.. akak dah lama tak cuci mata kat SOGO.. dulu tetiap minggu.. nak wat camner.. dah jauh.. huhuhu

ardinihumaira said...

yeay besok leh tdo lama sket hehe

ana said...

wah..sempat window soping lg tu..slmt weekend

Ena said...

Ietams, Ieda, Emme, Kak Eina, Dni dan kak ana,

hehe.. tu la sogo memg tengah sale.. sale sokmo kan!.. ;D
tak pe la cuci mata jer la..