Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 18 October 2010

Merajukkah Dia???




Huhuhu.. saper la yg meraju tu?? mrmmm..


Naper ye.. lately.. Nuff seakan merajuk je ngan 'Umah" nie.. dulu best gak tengok pendapatan tiap2 minggu akan ada je kenaikan walaupun tak banyak.. sedap juga mata memandang.. tapi sekarang??? Dah merajuk kah ngan "umah" nie? huhu.. Sedih nie.. Agaknya dah tak rajin update gamaknya.. pastu blogwalking pun dah tak rancak mcm dulu2.. huhu.. Nak wat camner.. kije mengatasi segalanya.. 


Oh!!.. kembalikan lahh... ;D


8 Ulasan:

LYaFRINA said...

huhuhuu,, xpela ena..
dia rehat kejap j tu.. nanti dia mari sokmo..

lya pon rajin gok g2.. tp xambik port.. lps tu sekian lama.. skali mari sketul lalu...

mana tau dia mri sketul nanti..

rATu kEBaYA said...

nuff kadang2 pun merajuk jugak kat rumah aishah... tapi lama jugak nuff ni sepikan..

ana said...

rasanya dulu nuff ada prob jap..instead of klr iklan just klr wording jer...nnti ok la tu. dpt banyak blanja arrrr

chugie said...

memang adakalanye nuffy cam tak appear dlm blog walaupun berupdate..

xpe, harap bersabar ye.. nanti2 ade lah tu.

~aSHa~ said...

sekali dia dtg..dua tiga kot...asha pun kurang jugak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dia g open house umah lain kot kak..hahahha

Fieza79 said...

hurmm mslh yg sm...pendapatan tiada kenaikan pon lps raya...hampa sgt..huhuu

aiDieNa said...

Nuff penat.. kasik lar dia rest dulu... hehehe