Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 28 October 2010

Macam Tu Pun Boleh Lena..



Dok belek2 gambo2 lam pc nie.. tetiba tertengok gambo kat bawah nie.. alahai.. sian pulak nengok dak irfan tido time tu.. ngantuk sangat gamaknya tu.. tu yg tertido.. apa taknya.. seharian tak tido2 bila dah buh lam troli masa p beli barang2 keperluan kat NSK, leh lak dier tido.. ni pertama kali irfan tido lam troli.. beralaskan lengan ummi nye lak tu.. huhu.. nak dokong tak larat.. time tu abah tengah bayor kat kaunter.. dah settle bayor huby nak dokong tapi terus dak irfan bangun nasib baik tak mengamuk.. mrmm


Sian je kan..







&





si kakak ni sebenarnya ngantuk juga tapi ditahankan mata tu.. nasib baik tahan kalo tak, haru gak dua2 tertido lam troli.. nampak sangat mak paknya tak kesian kan kat anak sbb soping lama sangat.. tak lama pun sebenarnya tapi Q kat situ yg amat panjang.. =P




NOTE: Anis tu sangat peramah org nya, gambo yg ke-2 last tu dier ngah sembang ngan sorang makcik yg dok nunggu kat kaunter tu jugak.. siap panggil nenek lagi.. nasib baik nenek tu nak melayan dier.. naper erk budak2 la ni tak penyegan macam kita dolu2? Seyes, sy dolu mak kata sangat la macam daun semalu (sila percaya) ;D






13 Ulasan:

mamalieyna said...

oooh suweetnye! enaa...leh join contest ni.the way they sleep..hehe..

anis peramah eh? ok la tu..penyegan sgt cam dak arif tu, susah hati gak..alahai..boy pulak yg penyegan!

Izan Ishak said...

alahai, sampai tido kat lengan ummi ye... kakak tu muka dia sweet sgt. macam muka ummi dia kecik2 kot. tapi, baguslah kalau kakak ni jenis peramah...tak takut org.

~~*Lady Salwa*~~ said...

siannya tengok irfan tertido camtu...

faris jarang la tertido camtu walau ngantuk, kecuali dok lam stroller... hehe

tu la, budak2 zaman sekarang ni maybe sebab pergaulan diaorang sama kot...

eMMe said...

ye ke pemalu ni Ena...hhehehe..tgk muke Ena mmg cam semaluuu je...larikkkk*

ardinihumaira said...

ololo...
tomeinya :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sama lah macam balqis kalo dah nagntok sangat2 tengah2 jalan kat pasar malam dia leh tidok lena sampai orang bising2 sekeliling tak bangun2...

Adlina Husaini said...

alahai comeynyaaaa dia..

ciK mOt (",) said...

kalu dah ngantuk, kat memana pun jadi kan...sian irfan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cutenye irfan tu..encem

wahh kan main peramah anis ye..gud2

chugie said...

kat dlm troley pun jadi gak lena ek? heheh

dh ngantuk sgt lah tu..

si kakak ni peramah ye.. bagus2 lah tu!

einaz shah rizal thomas said...

haiy cik belog yang cute ;)
nice to see your blog .

love einaz!

zura@iwan said...

letih sgt la tu...smpi tlena gitu..hehe

MAMASYAZA said...

siratu akak tu pun peramah orgnya. risau jugak, setiap kali nak kesekolah slalu pesan, jgn ikut org lain balik, jgn amik gegula yg owang tak kenal bagi, jgn berbual ramah tamah ngan org yg kita tak kenal, mcm2 pesanan akak bagi kat dia setiap pagi, risau dgn keramahan dia tu